Tarih: 09.09.2015 10:51

"Dantelli kefen giyenler neredesiniz?"

Facebook Twitter Linked-in


"Dantelli kefen giyenler neredesiniz?"

Bağımsız Iğdır Milletvekili Sinan Oğan, CNN Türk'te yayınlanan Ahmet Hakan'ın Tarafsız Bölge programında, kefen giyerek AKP mitingine katılan partililer hakkında sert sözler söyledi.
 
Oğan, "Hele o dantelli kefen giyenler, niye hiçbiriniz piyasada yoksunuz yahu? Hani o dantelli kefenlerinizi giyin de bir düşün ortaya bakalım. Yoksunuz ortada. O dantelli kıyafetlerinizi giyip ortalıkta gerdan kırdığınız günleri Türk Milleti hatırlıyor. Bir de gelin, o şehitlerimiz için de giyin o kefenleri; ama yok, nerde..." ifadelerini kullandı.
 
Oğan, Ülkü ocaklarının İstanbul'da gerçekleştirdiği Terör'e karşı yürüyüşün herhangi bir şiddet eylemiyle sonuçlanmadığını aktararak, "Bir kıyaslama yapmak istiyorum müsade ederseniz: Onlarca şehidimiz varken ülkü ocakları böylesine  güzel bir organizasyona imza atıyor, Milliyetçi Hareket Partisinin gençleri, gençlik kolları diyelim; diğer taraftan bakıyorsunuz, AKP'nin Gençlik Kolları ise gazete basmakla meşgul" diye konuştu.
 
Oğan sözlerinin devamında şunları aktardı:
 
"Yani bu ikisini dahi yan yana koyduğumuzda, yani diyelim ki Hürriyet gazetesi yanlış bir iş yaptı, diyelim ki Hürriyet gazetesini protesto etmeniz gerekiyor, yani onu bugün mü yapmak gerekiyor ? Yahu bir siz de çıkın, hele o dantelli kefen giyenler, niye hiçbiriniz piyasada yoksunuz yahu? Hani o dantelli kefenlerinizi giyin de bir düşün ortaya bakalım. Yoksunuz ortada. O dantelli kıyafetlerinizi giyip ortalıkta gerdan kırdığınız günleri Türk Milleti hatırlıyor. Bi de gelin, o şehitlerimiz için de giyin o kefenleri; ama yok, nerde..."
 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —