Tarih: 26.04.2022 13:36

DURSUN BULUT: SOKAĞA ÇIKMAYIN ANLAYIŞI BİZİ BİTİRECEK!

Facebook Twitter Linked-in

Bulut, Cuma ve Pazartesi Gezi davasının karar duruşmaları yapıldı. Cuma günü biraz daha çoktuk ama bugün adeta bir avuç kişiydik. 67 yaşıma rağmen bir sorumluluk içinde duruşmaları kăh duruşma salonunda kăh koridorlarda dolaşarak izlemeye, Gezi'nin kahramanlarına destek olmaya çalıştım.

SONUÇ: BİR MÜEBBET,16 KİŞİYE 18 YIL VERİLDİ

CHP’YE VE CHP ÖRGÜTLERİNE İSYAN…!
Hiç atıp tutmaya gerek yok. Bu iktidar hepimizi teslim almış. Eğer teslim almasaydı, CHP'nin il başkanı, 39 ilçe başkanı, 40 il yöneticisi, 650'nin üzerinde ilçe yöneticisi, 500'ün üzerinde meclis üyesi, 28 milletvekili, 14 ilçe ve bir büyükşehir bellediye başkanımız var. 600 il delegemiz, yaklaşık 1500 ilçe delegemiz var. Bunu diğer muhalif partilerle, STK, Oda, Sendikalarla birleştirirseniz yüz binleri bulur. Yakıştı mı bize bir avuç insanla duruşmaları izlemek?

“HDP'Yİ ŞEYTANLAŞTIRAN ANLAYIŞA AÇIK TAVIR ALIN…”
Sosyalistler, Solcular, Sosyal Demokratlar, Liberal Demokratlar, Merkez Sağ Partiler, Kürt Siyasi Partileri kısaca tüm muhalifler birleşmezse kimse iktidar filan hayal etmesin. Bu duyarsızlıklar bizi yavaş yavaş bitirecek. Tıpkı, önce ılık sonra yavaş yavaş suda pişirilen kurbağa deneyi gibi, teker teker bu deneyin kurbanları olacağız.
Tüm Muhalif Siyasi Partilerin Liderleri, bırakın sıcak koltuklarınızı birleşin ve milyonlarla buluşup birlikte mitingler yapın. HDP'yi şeytanlaştıran anlayışa açık tavır alarak inin meydanlara. Demokrasi şölenlerinde buluşturun bizi.
Provokasyon olur sokağa çıkmayın anlayışı bizi bitirecek!


#DuyunArtıkFeryatlarımızı!
#GeziBizimOnurumuz!

 
 


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —