DÜN ATATÜRK'ÜN ÖLÜMÜNE KADEH KALDIRDI,BUGÜN SALDIRANLARI KINADI!!!

DÜN ATATÜRK

Atatürk’ün Milli Mücadele’yi başlattığı ve Samsun ile özdeşleşen “Onur Anıtını” yıkmak isteyenlere ne hikmetse Atamızın ölümüne kadeh kaldıran CHP Esenler ilçe başkanı karş?


Esenler CHP ve İYİ Parti el ele verdiler ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk Samsun’da bulunan ihtişamlı heykeline yapılan saldırıyı göstermelik bir şekilde kınadılar.

İki siyasi partinin tüm uğraşları sonucu 50’ye yakın kişiyi toplayarak Esenler Cumhuriyet meydanında bulunan Atatürk büstü önünde coşkuyla kınadılar.  

CHP ve İYİ Parti ilçe başkanları yaptıkları konuşmalarında, Samsun’da bulunan ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün deniz kenarındaki Milli Mücadele’yi başlatmak için Anadolu toprağına adım atışını simgeleyen at üstünde o ihtişamlı heykelini kement atarak yıkmak isteyen cumhuriyet düşmanlarına mesaj gönderdiler…

 

PARTİNİN YETKİLİLERİ NE KADAR ATATÜRKÇÜ İSE
İLÇE BAŞKANI DA O KADAR HASSAS ATATÜRKÇÜ


Ancak CHP Esenler ilçe başkanının bu çırpınışları geçmişte sosyal medyadan yaptığı paylaşımını bizlere unutturamaz. CHP İlçe başkanı ulu önderimizi kadeh kaldırarak rahmetle andığını duymazdan gelen Atatürk’ün partisinin yetkilileri ne kadar Atatürkçü ise ilçe başkanı da o kadar hassas Atatürkçüdür

İŞTE O PAYLAŞIM – TAKDİR KAMUOYUNUN VE ATATÜRKÇÜLERİN




 

  • Cuma 38.4 ° / 25 ° Güneşli
  • Cumartesi 38.1 ° / 21.5 ° Güneşli
  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli