DİSK Emekli-Sen Gelecek Partisini Ziyaret Etti

DİSK Emekli-Sen Gelecek Partisini Ziyaret Etti

DİSK Emekli-Sen Esenler şube Başkanı Abdullah Yıldırım ve yönetim kurulu üyeleri Esenler’deki siyasi partileri tek tek ziyaret ederek emeklilerin sorunlarını anlatmaya devam ediyor.

DİSK Emekli-Sen Esenler şube Başkanı Abdullah Yıldırım ve yönetim kurulunun bugünkü ziyaret durağı Esenler Gelecek partisi ilçe başkanlığıydı.

Esenler Gelecek partisi ilçe başkanı Mustafa Kaplan DİSK Emekli-Sen’lileri kapıda karşıladı. Kaplan, misafirlerine çay ve kahve ikramında bulundu. Ziyaret gayet samimi bir ortamda gerçekleşti.
 
DİSK Emekli-Sen Esenler şube Başkanı Abdullah Yıldırım, Ziyarette emeklilerin sorunlarını ve Emekli Sen’in bu sorunların çözümünde siyasilerden ne gibi talepleri olduğunu sıraladı.  Yıldırım, “Emekli sen emeklilerimizin İnsanca yaşayabilecekleri maaş, çevre, nitelikli parasız sağlık hizmeti gibi hizmetleri alabilmeleri konusunda sizlerin katkı sunmasını ve bizimle olmanızı istiyoruz” dedi.

Esenler Gelecek partisi ilçe başkanı Mustafa Kaplan, “Elbette emeklilerimizin yanındayız. Emeklilerin sorunları ülkemizin kanayan yaralarından biridir. Bizler bu sorunları biliyoruz ve kuşkunuz olmasın sorunların çözümlerini iktidarımızda kökten çözeceğiz. Bizler halkımızın sorunlarını çözmek, halkımıza hizmet için varız” dedi.

 

  • Salı 40.4 ° / 26.4 ° Güneşli
  • Çarşamba 37.9 ° / 25.5 ° Güneşli
  • Perşembe 37.6 ° / 22.1 ° Güneşli