DAVUTPAŞA'DA SİYASİ ŞÖLEN...

DAVUTPAŞA

Siyasi partiler Esenler Cumhuriyet Meydanı’nda Davutpaşa kapalı caddeyi mesken tuttular.

 

 

 

 

 

 

 

 

 DAVUTPAŞA'DA SİYASİ ŞÖLEN...

Siyasi partiler Esenler Cumhuriyet Meydanı’nda Davutpaşa kapalı caddeyi mesken tuttular.

Seçime iyice yaklaştığımız şu günlerde tüm siyasi partiler seçim çalışmalarına hız verdi. Esenlerin 16 mahallesini unutan siyasi partiler propaganda yoğunluğunu Davutpaşa caddesine taşıdılar. Özellikle iktidar partisinin cadde girişine oturttuğu dev ekranlı sistem diğer partileri de harekete geçirdi.

7-24 esenler haber’e görüş bildiren CHP Esenler Gönüllüleri ve İlçe Seçim Komitesi yetkilileri; ilçede siyasi centilmenliğe uymayan yöntemler izlendiğini vurgulayarak seçim çalışmalarının eşit ve demokratik düzlemde gerçekleşmediğini beyan ettiler.

Özellikle iktidar partisinin iktidar nimetlerini kullanarak kendilerini öne çıkarma telaşında olduğunu söyleyen yetkililer “Esenlerde 13 Haziran günü büyük bir değişim yaşanacak ve bu değişimi İstanbul ve Türkiye görecek” dediler.

Stant yetkilileri; CHP olarak ellerinden geldiğince halkı uyarmaya çalıştıklarını, bu iktidar anlayışının artık iflas ettiğini, AKP’lilerin yanlı ve taraflı tutamlarından halkın bıktığını gözlemlediklerini beyan ettiler ve Seçim yasaklarına uymayan yöntemlerle çalışılmasının halktan ve esnaftan tepki aldığını işitiyoruz diye eklediler.

CHP olarak halkı ve esnafı incitmeden çalışmaların devam ettiklerini ve büyük ilgi gördüklerini söyleyen yetkililer; halkın nefes almaya ihtiyacı olduğunu, ülkeye CHP iktidarının gerektiğini vurguladılar.