Cumhuriyeti biz kurduk, biz koruyacağız!

Cumhuriyeti biz kurduk, biz koruyacağız!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Taksim'e çıkacak...

Cumhuriyeti biz kurduk, biz koruyacağız!
                         
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Taksim'e çıkacak...
 
CHP örgütü “ bu cumhuriyeti biz kurduk, biz koruyacağız” diye haykırmak için Pazar günü Taksime çıkıyor… Türkiye Cumhuriyeti bize altın tabak içinde sunulmadı. Biz bu cumhuriyeti acıyla, kanla, gözyaşıyla kurduk. Yeniden bir devlet kurmak için verdiğimiz mücadele tüm dünyanın saygısını kazandı. Cumhuriyeti demokrasi ile taçlandırmak ve darbelerin tamamına karşı duruş sergilemenin tam zamanıdır.
 
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve tüm milletvekilleri pazar günü saat 18.00’de Taksim’de buluşacak.
Kılıçdaroğlu başkanlığındaki heyete, vatandaşlar da eşlik edebilecek. Saat 18.00’deki toplantıya ilişkin bilgi veren CHP Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl, “Cumhuriyete ve demokrasiye bağlılığımızı bir kez daha ortaya koyacak, darbeyi ve Katliamı kınayacağız” dedi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve tüm milletvekilleri pazar günü saat 18.00’de Taksim’de buluşacak.
Kılıçdaroğlu başkanlığındaki heyete, vatandaşlar da eşlik edebilecek. Saat 18.00’deki toplantıya ilişkin bilgi veren CHP Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl, “Cumhuriyete ve demokrasiye bağlılığımızı bir kez daha ortaya koyacak, darbeyi ve Katliamı kınayacağız” dedi.



  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı