Cumhuriyet ve Demokrasi Kazandı

Cumhuriyet ve Demokrasi Kazandı

161 kişinin can verdiği kara gecede, Bayraklarıyla meydanlara koşan vatandaşlar, terör örgütü çetesine, FETO yapılanmasına karşı birlik oldu, demokrasi dersi verdi. Halkımız hem darbe heveslilerine hem de darbenin de

Cumhuriyet ve Demokrasi Kazandı
 
161 kişinin can verdiği kara gecede, Bayraklarıyla meydanlara koşan vatandaşlar, terör örgütü çetesine, FETO yapılanmasına karşı birlik oldu, demokrasi dersi verdi.  Halkımız hem darbe heveslilerine hem de darbenin destekçisi ABD’ye en güzel cevabı verdi.
 
Cumhuriyet tarihi boyunca Türk Milletinin en güvendiği kurum olan Türk Silahlı Kuvvetleri, dün gece yapılan 'kanlı darbe girişimiyle' bir kısım kendini bilmez demokrasi düşmanı tarafından karalanmaya çalışıldı. TSK içindeki bir gurup asker; savaş uçakları, tanklar ve silahlarla sokağa çıkıp devlet binalarına, emniyet güçlerine ve vatandaşlara kurşun sıktı, bomba attı. Oysa Türk askeri bu milletin iftiharı, yemez ona yemek bulur, giymez ona giyecek alır, kendisi yaya gider ona alabileceği en pahalı uçağını alır ve her bayramda, her kara günde ona güvenip onunla gurur duyar. Geçmiş bayramlarda bayraklarla, gururla gözyaşlarıyla ve alkışlarla karşılanan şanlı Türk Ordusunu dün gece bu milletin gözünde küçük düşürerek darbeci, faşist bir hale getirdiler.



  • Cuma 38.4 ° / 25 ° Güneşli
  • Cumartesi 38.1 ° / 21.5 ° Güneşli
  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli