Çıldırlılar Yeni Yıla Hızlı Girecek.

Çıldırlılar Yeni Yıla Hızlı Girecek.

Yönetim kurulum ile birlik ve beraberlik içinde bir dizi projeler hazırladık.

 

 

 

 

 

 

www.7-24esenlerhaber.com

Çıldır Dernekler Birliği Genel Başkanı Yüksel Kılıç, 28 dernekle merkezi Esenler’de bulunan Çıldır Dernekler Birliği Genel Merkezinde toplandılar.

Kılıç toplantıdan sonra, gazetemize yaptığı açıklamalarda; “Önümüzdeki günlerde bir dizi etkinlikler yapacağız. Yönetim kurulum ile birlik ve beraberlik içinde bir dizi projeler hazırladık. Benden desteklerini esirgemeyen yönetim kuruluma teşekkür ediyorum. Özellikle Esenler Belediye Meclis Üyemiz Cihangir Kaymakçı’ ya yapmış olduğumuz bu çalışmalara sunduğu desteklerden dolayı kendisine ayrıca teşekkür ediyorum. Tüm hemşerilerimizi 2012 yılında yapacağımız etkinliklerle onurlandıracağız. Bu etkinliklerden bir tanesi 25 Şubat 2012’de İstanbul’da ilk kez Çıldır’ın Kurtuluşunu kutlayacağız. Bu etkinlik münasebeti ile tüm Esenler halkını ve değerli hemşerilerimizi yapacağımız şölene şimdiden davet ediyoruz.” Dedi ve ekledi.

Kılıç; “2012 yılının ülkemize ve dünyamıza barış, huzur ve kardeşliğin egemen olduğu, bir dünyanın yaratılması dileklerimizle tüm ulusumuzun yeni yılını kutluyoruz.”



  • Pazar 30.5 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 31 ° / 20.2 ° Güneşli
  • Salı 31.6 ° / 21.3 ° Güneşli