Tarih: 12.10.2011 00:00

Çıldırlılar 23 Şubat'ı Kutlamaya Hazır

Facebook Twitter Linked-in

 

 

 

 

 

www.7-24esenlerhaber.com

 

Çıldır Dernekler Birliği, Genel Başkanı'nın isteği üzerine olağanüstü toplandı. Toplantıya Çıldır Dernekleri Başkanları eksiksiz katıldı. Toplantıda Çıldır'ın dünü bugünü tartışılarak sorunları çözmek için projeler sunuldu.

Çıldır Dernekler Birliği Başkanı Yüksel Kılıç, 09.10.2011 Pazar günü saat 16:00'da Çıldır Dernekleri Başkanları ile Esenler'deki Çıldırlılar Derneği'nde bir araya gelerek olağanüstü toplantı yaptılar. Toplantıda gündem maddeleri okundu.

Çıldır Dernekler Birliği Başkanı Kılıç, "23 Şubat Ardahan’ın kurtuluş yıl dönümüdür. Bugünün anlamında bir etkinlik yapmamız gerekiyor." dedi. Çıldır Dernekleri Yönetim Kurulu  Başkanları, Genel Başkan Kılıç’a tam yetki vererek ne gerekiyorsa yapılmasını istediler.

Toplantıdan sonra gazetemize açıklamada bulunan Kılıç, "23 Şubat Ardahan’ın düşman işgalinden kurtulduğu gündür. Bu günün anlamına İstanbul genelinde büyük bir organizasyon yapacağız. Bu organizasyonda tüm hemşerilerimizle bir arada olmaya gayret göstereceğiz. Bunun haricinde değişik projelerimiz var. Bazı sosyal aktiviteleri projelendirerek uygulamaya çalışacağız dedi. 

Toplantıya katılan Çıldır Dernekler Yönetim Kurul Başkanları Evsal Yücal, Gazi Aydoğan, Yaşar Kızılharaba, Ufuk Uğurlu, Mithat Ceylan, Cihangir Kaymakçı, Günay Taştekin ve Ali Karagöz idi. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —