Cenazede hakkımı helal etmiyorum dedi dayak yedi

Cenazede hakkımı helal etmiyorum dedi dayak yedi

Koronavirüs nedeniyle hafta sonu hayatını kaybeden Esenler belediyesi meclis üyesi İlyas Duras’ın iş adamı babası merhum Müslüm Duras’ın cenazesinde,” Hakkımı helal etmiyorum” diye bağıran kişinin &

GÖKSU’NUN ÖVDÜĞÜ MERHUMA “HAKKIMI HELAL ETMİYORUM” DEDİ

Yaklaşık bir ay önce koronaya yakalanan Esenler’in hayırsever iş adamlarından Giresun Çamaloklu  Müslüm Duras hayatını kaybetti. Esenler Fatih Mahallesi’nde kendi adına bir mescidi bulunan, Çamoluk’ta ve Yenice’de okul başta olmak üzere birçok hayır işlerinde bulunmuş olan iş adamı Müslüm Duras’ın cenaze namazı Esenler Dörtyol Merkez Camii’nde kılındı. Cenazeye AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu, AK Parti Esenler İlçe Başkanı Umut Özkan başta olmak üzere çok sayıda kişinin yanı sıra ailesi ve sevenleri katıldı.İBB Başkanının ve CHP İBB meclis üyelerinin katılmadığı ama çelenk gönderdiği cenazede gerginlik yaşandı.
 
Cenaze namazının artından Esenler Belediye Başkanı Göksun’nun merhuma övgüler dizdiği sırada, Muammer Asan adlı kişi hakkımı helal etmiyorum diye bağırması üzerine ortalık karıştı. Merhum Müslüm Duras’ın yakınları Muammer Asan’ı darp etti. Polis havaya bir el uyarı ateşi yaparak darp edilen kişiyi çembere aldı ve daha fazla darp edilmesini önledi.
Hastaneye kaldırılan Muammer Asan ayakta tedavi gördü ve darp raporu aldı.

Müslüm Duras’ın naaşı Eyüpsultan’daki aile kabristanında dua ve gözyaşları arasında toprağa verildi. Esenler Belediye Meclis Üyesi İlyas Duras’ın babası olan 70 yaşındaki Müslüm Duras evli ve dört çocuk babasıydı.

Merhuma Allah’tan rahmet, Duras Ailesi’ne de başsağlığı diliyoruz.

 


  • Pazar 30.5 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 31 ° / 20.2 ° Güneşli
  • Salı 31.6 ° / 21.3 ° Güneşli