Cemal Kaya'dan Öğretmenler Günü Mesajı

Cemal Kaya

Kaya, "İlmek ilmek dokuyarak geleceğimizi inşa eden Öğretmenlerimiz; nesillerimizi fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür olarak yetiştirecektir.Hala yürüyecek yolumuz ve öğrenecek çok şeyimiz var"

Cumhuriyet Halk Partisi Esenler ilçe başkanı adayı Cemal Kaya 24 Kasım Öğretmenler günü kutlama mesajı yayınladı. Kaya Mesajında Başta Esenler İlçemizde görev yapan Öğretmenlerimiz olmak üzere aydın, çağdaş, yurtsever, Atatürkçü, cumhuriyetçi öğretmenlerimizin Öğretmenler gününü kutladı.

CHP İlçe Başkanı adayı aynı zamanda Esenler CHP’nin duayen siyasetçilerinden Cemal Kaya Mesajının devamında "Öncelikle Ulu Önder, Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk'ün ve tüm eğitim camiasının bu kutsal gününü kutluyoruz. Ülkemizin fedakar Öğretmenleri sizler herşeyin en güzeline layıksınız. Baş Öğretmen Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK başta olmak üzere bütün fedakar emekçi öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutlarım,  İlmek ilmek dokuyarak geleceğimizi inşa eden Öğretmenlerimiz; nesillerimizi fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür olarak yetiştirecektir.Hala yürüyecek yolumuz ve öğrenecek çok şeyimiz
varÖğretmenler gününüz kutlu olsun" dedi.

 

  • Pazar 30.5 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 31 ° / 20.2 ° Güneşli
  • Salı 31.6 ° / 21.3 ° Güneşli