Celal Adan MHP İlçeyi Ziyaret etti

Celal Adan MHP İlçeyi Ziyaret etti

MHP 2. Bölge Milletvekili Celal Adan Esenler MHP İlçe teşkilatının Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı.Yerel deki gelişmeleri takip etmek için geldiği Esenler de İlçe başkanı Ahmet Fidan’dan bilgi aldı.M

 

 

 

 

 

7-24esenlerhaber.com

Celal Adan MHP İlçeyi Ziyaret etti

MHP 2. Bölge Milletvekili Celal Adan Esenler MHP İlçe teşkilatının  Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı.Yerel deki gelişmeleri takip etmek için geldiği Esenler de İlçe başkanı Ahmet Fidan’dan bilgi aldı.MHP’ inin ulusal politikaları hakkında ilçe teşkilatına bilgi sundu.Toplantıdan ardından Adan sorularımıza cevap verdi.

 

Adan” 2. bölge Milletvekiliyim Esenleri ve Esenlerlileri çok seviyorum.Son günlerdeki ülkemizdeki gelişmeleri takip ediyorum.Türkiye de tayip Erdoğan,İlker Başbuğ ve sokaktaki vatandaşa da  adalet lazım.Bizim milletçe en çok ihtiyaç duyduğumuz şey adalet tır.Türkiye en çok zaafa uğrayan adaletin % 99 değil %100 adaletli yaşaması temenni ediyoruz.bu olup bitenlerin adalete zarar vermemesini istiyoruz. Tabi yargılama aşamasında deliller nelerdir bilmiyoruz.Benim söyleyeceğim şudur inşallah bu olayda adaletsizlik yoktur. Eğer suç varsa herkes için geçerlidir.Bu hükümetin yargıya çok müdahale etmesi kirlilik yaratmıştır.

 

Adan “ 1994 yılından beri anakent belediyesi bugünkü iktidarın elinde.Türkiye de ne kadar büyük inşaat varsa bunların elinden geçti.İstanbul’un %75’i iskansız ve Tayyip bey dönemi var.İstanbul da çarpık yapılanma varsa bunun sorumlusu bu iktidardır.İstanbul da 2002 den buyana 4 bin imar değişikliği yapıldı. Bu 4 bin imar değişikliği 3-4 milyar dolardan fazla. benim elimde şuan tabu fotokopileri var. Bizim adayımız İstanbul Ana Kent Belediye başkanı Ahmet Turgut beyle çalışıyorum.Şimdi 2001 imara müracaat etmiş imar değişikliği elde edememiş. Başka birisine satınca o vatandaş imara müracaat etmiş imar değişikliği söz konusu dolayısıyla İstanbul da vurgun talan söz konusu.Türkiye’de sosyal problemlerin yaşandığı en ağır yer İstanbul.MHP’nin hedefi gelir dağılımda adaleti sağlamaktır.Herkesin onurlu yaşamasını sağlayacağımız İstanbul ve Türkiye için mücadele vereceğiz.

 



  • Salı 35.2 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Çarşamba 36.7 ° / 22.6 ° Güneşli
  • Perşembe 39 ° / 24.2 ° Güneşli