Canlardan Muhteşem Piknik.

Canlardan Muhteşem Piknik.

Esenler Pir Sultan Abdal Derneği’nin gelenekselleşen pikniği bu yıl da gerçekleşti

 

 

 

 

 

 

Esenler Pir Sultan Abdal Derneği’nin gelenekselleşen pikniği bu yıl da gerçekleşti.

Piknik, amaçlandığı ve arzulandığı gibi gerçekleşmesi Esenler Pir Sultan Derneği başkanı Nadir ÇATAR ve yöneticilerini memnun etti. Pikniğe çok sayıda vatandaşın katılması piknik alanında renkli görüntülerin yaşanmasına sebep oldu. Piknik alanını neşelendiren sanatçı bolluğu da dikkat çekti. Özellikle, derneğin kendi bünyesinde yetiştirdiği sanatçılardan İnci KEMENÇ-Emre ikilisi ve Mahsuni AKDAĞ  piknik alanına gelenlere keyifli anlar yaşattı.

Bilhassa da, ‘Şair ceketli çocuk’ lakaplı Kazım KOYUNCU ile çalışan ve onun ölümü ardından birleşip grup YANKI ismi ile yen bir grup oluşturan Onur ASLAN, Ersin DEMİR, Erdoğan KAHRAMAN (vokalist), Ferhat TAŞDEMİR(gitarist) isimli gençler piknik alanında bulananlara müzik ziyafeti verdi ve alanda bulunanlar tarafından ayakta alkışlandı.

Başkan Nadir ÇATAR; ‘Derneğimiz ve üyelerimizin uzun bir çalışma sonucu yorgunluklarını bir nebze atarak, temiz hava ile buluşması amacımızdır. Bu düşünce ile üyelerimizi davet ederek, piknik alanına geldik. Derneğimizin felsefi anlayışı ‘önce insan’dır. Buraya gelenler, din, dil ve ırk ayrımı yapmadan birlikte yaşamanın bir lokmayı beraber bölüşmenin mutluluğunu yaşamaktadır. Aynı zamanda eğlence ve kültürün kaynaşarak ortak paydada birleşmesinin mutluluğunu yaşamanın gururunu yaşıyoruz.

Bizlere maddi ve manevi desteklerini sunan Esenler Belediyesi’ne, Eyüp Belediye’sine yönetim kurulum adına teşekkür ediyorum. Ayrıca bizi yalnız bırakmayan Esenlerli hemşerilerimize ve üyelerimize sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.’ Dedi.       



  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı