Canan Kaftancıoğlu CHP'nin İl Başkanı Gibi

Canan Kaftancıoğlu CHP

Canan Kaftancıoğlu CHP İstanbul İl Başkanlığının kesin ve en ciddi adayı olduğunu yarın il başkanlığında açıklayacak.

Canan Kaftancıoğlu CHP’nin İl Başkanı Gibi
Canpolat’ın ipi çekildi
 
Canan Kaftancıoğlu CHP İstanbul İl Başkanlığının kesin ve en ciddi adayı olduğunu yarın il başkanlığında açıklayacak.
 
CHP'de yapılan ilçe kongrelerinin ardından PM üyesi Canan Kaftancıoğlu 13 Ocak 2018'de gerçekleşecek olan İl Kongresi için kesin aday.
 
Kaftancıoğlu’nun Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun desteğini alarak adaylığı kesinleştiği bilgisine ulaştık. Kaftancıoğlu, daha önce basında, "Görevden kaçmak olmaz, böyle olması gerekiyormuş" şeklinde açıklamada bulunarak delegelere mesaj vermişti.
 
Parti içi muhalefeti içine sindiremeyen adaletsiz yönetimi ile ünlenen, yaptığı ve yaptırdığı haksızlıklarla tüm partilileri ayrıştıran Cemal Canpolat ve yönetimi genel merkezin dikkatini üstlerine çekerek sonlarını hazırladılar. Yoldaşı yoldaşa, kardeşi kardeşe düşman eden anlayışları ile CHP’yi ikiye bölen Canpolat ve yönetiminden İstanbul il yönetiminin ve CHP’lilerin kurtuluşu hazırlanıyor. Kaftancıoğlu’nun adaylaşmasıyla karanlık bir devrin kapanacağı ve İstanbul’da aydınlık bir dönemin başlayacağının müjdecisi gizli oylama ile belirlendi.
 
Canan Kaftancıoğlu CHP İstanbul İl Başkanlığı için yarın öğle saatlerinde il başkanlığında delegelere adaylığını açıklayacak ve Pazar günü kongreye tek aday girme durumu söz konusu olabilir. Çünkü aldığımız duyumlara göre güçlü aday görünümündeki Canpolat’ın ipi çekildi.

 

  • Salı 35.2 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Çarşamba 36.7 ° / 22.6 ° Güneşli
  • Perşembe 39 ° / 24.2 ° Güneşli