Çakma CHP'liler 'Tavuk' gibi mahalleyi ayağa kaldırdı

Çakma CHP

CHP Esenler ilçe örgütü bir elin verdiğini, diğer elin görmeyeceği söylemini ihlal ettiler. Tavuk yumurta yaptığı ve tüm mahalleyi ayağa kaldırdığı gibi il merkez binasına 3 kuruş yardım yapan kendini bi

CHP’liler Esenler’de bir bankanın içinde ve önünde hoş olmayan görüntüler verdiler. İlçe başkanı Ütebay, ilçede oturmayan ithal, kıvırcık, siyasi ahlaksız birileri ile, biatçi birkaç yalaka yönetici, kul olmuş üç beş delege ve müfteri birisiyle bankaya üç kuruş para yatırdılar. “Tavuk” oldular, çevreyi kirlettiler, gürültüleri ile herkesi rahatsız ettiler, Sonrası ise tam bir rezalet, tam bir kepazelik, eline cep telefonunu alanlar bir iki selfie çekmek, yılışık pozlarla banka müşterilerinin, yoldan gecen vatandaşların, sosyal medya takipçilerinin alay konusu oldu.

CEMAL KAYA VE ARKADAŞLARI ADAM GİBİ DURUŞLARINI BOZMADI
Aradan birkaç saniye geçtikten sonra İlçe başkan adaylarından Cemal Kaya ve arkadaşları bankaya geldiler, sessizce bağışlarını yaptılar, adam gibi duruşlarını bozmadan, çevreye rahatsızlık vermeden ayrıldılar. Bankanın içinde ve dışında ise ilçe başkanı Ütebay ve yalakaları, ilçe başkanlığı adaylığı için imza topladılar. Haklılar aday olacakları yeterli imzayı bulamayacakları için çırpınıp duruyorlar…
CHP il binası için defalarca paralar toplantı, en büyük bağış ise Ütebay’ın ağa babası Cemal Canpolat döneminde toplandığını ve bu paraların Şirnak- Uludere’de arsa alındığını ise H.Aksu söylüyor. Bay Ütebay, Örgütün hakkını savunmak görevindir, bu paraların nereye veya kimlere peşkeş çekildiğini sorabilmiş mi ki “yeniden aday”  diye kimse sormuyor.

Partililer ise bunları duyunca böyle dediler,”Bay Ütebay senden ilçe binasına kapıcı bile olmaz, senden olsa olsa yağdanlık olur, sen git birilerinin yağcılığını yap diyemeyen delegeye yazıklar olsun… “ dediler.

 

  • Cuma 38.4 ° / 25 ° Güneşli
  • Cumartesi 38.1 ° / 21.5 ° Güneşli
  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli