CUMHUR İTTİFAKI PARTİLERİNİ SİYASİ MEZARLIĞA GÖNDERECEĞİZ'

CUMHUR İTTİFAKI PARTİLERİNİ SİYASİ MEZARLIĞA GÖNDERECEĞİZ

Esenler Saadet Partisinin Cumhuriyet meydanındaki standı ziyaretçi akınına uğradı. İttifak ortaklarının yanı sıra Millet ittifakına sıcak baktığı düşünülen partilerin ilçe teşkilatları da SP standını ziya

Esenler Saadet Partisi Cumhuriyet meydanını boş bırakmıyor. Dün SP’nin il başkan yardımcı Tuğrul Yalçınkaya stant çalışmalarına katıldı, Yalçınkaya’nın standa bulunması bazı partililerce, “bereket getirdi- çalışmalar hareketlendi” dediler.  Saadet partisinin standına, İyi parti Esenler ilçe başkanı Ömer Kara, CHP eski meclis üyesi ve eski ilçe başkanı Cemal Kaya, Büyük Birlik Partisi Esenler İlçe Başkanı ziyarette bulundular, SP il başkan yardımcı Tuğrul Yalçınkaya ile değerlendirmede bulundular.

“CUMHUR İTTİFAKI PARTİLERİNİ SİYASİ MEZARLIĞA GÖNDERECEĞİZ”
Cumhuriyet meydanı dün hareketli ve bereketliydi. Bir tarafta Cumhur ittifakı harıl harıl çalışırken, diğer tarafta “buraya kadar, başkanlık sistemini yıkıyoruz, Cumhur ittifakı partilerini siyasi mezarlığa göndereceğiz” diyen Millet ittifakının yoğun çalışması ile kitlelere mesajlar verdiler.
  • Alanda olmayan ve seçimler “benim neyime “ diyen İBB nimetlerinden yararlanan, mirasyedi,  hortumcu CHP Esenler ilçe başkanlığı ve örgütü kış uykusunda, onlar, bırakın stant açmayı, meydanın yakınından ve uzağından geçmiyorlar bile.    


  • Cuma 38.4 ° / 25 ° Güneşli
  • Cumartesi 38.1 ° / 21.5 ° Güneşli
  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli