ÇORBAYA ÇAYA LİMON

ÇORBAYA ÇAYA LİMON

Değerli Esenler’liler esenlik şehrinde yaşayanlar sevgili dostlar ülkenin şanslıları. Esenler’li olmanın mutluluğunu yaşayın.

 

 

 

 

 

 

Değerli Esenler’liler esenlik şehrinde yaşayanlar sevgili dostlar ülkenin şanslıları. Esenler’li olmanın mutluluğunu yaşayın.

Bu kadar çok proje üreten, gece rüyasında Esenler'i gören ama Esenler'de oturmayı içine sindiremeyen Belediye Başkanına sahibiz. Sayın Belediye Başkanımız proje üzerine proje üretiyor son projesi dei lginçti. Kimin aklına gelir, kim hayal edebilirdi? Metro istasyonu çıkışına bir çeşme yapılacak musluklarındansa su yerine çorba akacak. Çorbanın parası da bizden.

Bir eksiği var çorba çeşmesinin belki de gözden kaçmıştır. Çorbalar Adıyamanlı hoca efendinin okunmuş şifalı çorbası gibi okunmadığı için,çorbayı içenler şifa bulamıyor. Böyle söyleyenler de az değil.  Buraya kadar her şey güzel;ama çeşmelerden su yerine çorba akıtmanın nedenlerini, amacını birileri Esenler halkına anlatmalıdır.

Esenlerdeki esnafın durumu ortada vergisini veren kirasını zar zor ödeyen hatta üç beş kuruş kazanmak için sabahın köründe dükkânını açan esnaf bir tas çorbayı da okunmuş çorba çeşme ikilemi nedeniyle satamayacak.

Esenlerli olmayanlar Esenler'de oturmayanlar bizim sorunlarımızı bilmedikleri ve anlamadıkları için  bizlerin parasıyla hayır işlemeye kalkmasınlar. Beyler! Halkın paralarını çar çür ederek böyle saçmalıklardan vaz geçmelisiniz bırakında halkımız kime, nasıl hayır yapacağına kendi karar versin.

 Siz hayır işlemek istiyorsanız Sayın Başkan ve belediyeden maaş alan belediye meclis üyeleri aldığınız maaşlarla  bu çılgın projelerle hayır yapmanız daha iyi olur daha adaletli olur.

Mağdur ettiğiniz esnafın her gün sıra ile çorbasını satın alırsanız o meşhur çeşme de adaleti belki sağlamış olursunuz. Çorbanız limonlu olsun çayınızda demli olsun, afiyet olsun…



  • Pazartesi 35 ° / 23.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 35.2 ° / 23.5 ° Güneşli