Tarih: 06.06.2011 00:00

"ÇILDIR" BİRLİK KUPASI SAHİBİNİ BULDU

Facebook Twitter Linked-in

 

 

 

 

 

 

 

"ÇILDIR" BİRLİK KUPASI SAHİBİNİ BULDU…

Çıldır Dernekler Birliği’nin her yıl düzenlediği geleneksel futbol turnuvası Esenler Stadyumunda yapıldı…

Turnuvada yapılan zevkli ve çetin maçlar sonucunda Yukarı Canbaz Köyünü yenen Öncül Köyü futbol takımı bu senenin şampiyonu oldu.

7-24 Esenler Haber’e turnuva hakkında bilgi veren Çıldır Dernekler Birliği Genel Başkanı Yüksel Kılıç şunları söyledi; “ Biz bu futbol turnuvasını köy takımlarımızın katılımıyla her yıl düzenliyoruz. Amacımız birbirimizle olan bağlarımızı spor alanında da güçlendirmek ve bir arada yaşama kültürümüzü herkese göstermektedir. Bakınız burada dostluk var, kardeşlik var yenmek yenilmek çok da önemli değil. Ancak gençlerimiz kıyasıya mücadele ettiler. Onları yürekten kutluyorum. Yenilen yeneni tebrik ediyor. Bir sonraki maçı için başarılar diliyor. Bu spor ahlakı ve kültürüne hemşerilerimizin ne kadar değer verdiğini gösteriyor. Biz de bu durumdan oldukça memnunuz. Bu turnuvada kupa alan alamayan bütün köy takımlarımızı kutluyorum. Aslında bütün takımlarımızı birinci bütün köylerimizi şampiyon olarak görüyorum. Bu etkinlikte emeği geçen sporcu gençlerimize ve destek veren tüm hemşerilerimize teşekkür ediyorum.”

Aşık Burhan Yıldırım’ın da turnuvayı izleyenlere küçük bir konser verdiği şampiyonada; Öncül köyü birinci, Yukarı Canbaz köyü ikinci, Aşık Şenlik köyü üçüncü, Eski Beyre Hatun Köyü dördüncü oldular…




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —