CHP'yi Esenler'de Kara Secim Bekliyor

CHP

Günden güne eriyen CHP dün Esenler’de ilçe merkezinde 20 kişiyle toplandı. Yapılan örgüt toplantısına katılımın az olması, mevcut yöneticilerle 95 yıllık bir çınarın yok olacağını şimdiden

CHP’yi  Esenler’de Kara Secim Bekliyor
Günden güne eriyen CHP dün Esenler’de ilçe merkezinde 20 kişiyle toplandı. Yapılan örgüt toplantısına katılımın az olması, mevcut yöneticilerle 95 yıllık bir çınarın yok olacağını şimdiden gösterdi.


Haber Serkan Basut
CHP Esenler’de Partiden ayrılanların yanı sıra küskünlüklerin önüne geçilmeyen bir süreç başladı. CHP’ye oy veren vatandaşlar yönetenlerden rahatsız, iyi yönetilmeyen partinin durumu partilileri çileden çıkarıyor. Son seçimlerde alınan sonuçlar CHP seçmenini rahatsız ederken, yöneticilerin bu duruma duyarsız kalmaları ve toparlanacak bir fotoğraf veremeyişleri şimdiden yerel seçimlerde hüsran yaşatacağını gösteriyor. CHP yöneticileri hastalık haline gelen koltuk sevdası devam ediyor. Yerel seçim sonrası, bu sevdanın devam edecek mi diye merakla bekleniyor.
 
Bu Hafta yapılan toplantıda divanda bulunan il başkan yardımcısı ilçe başkanı ve ilçe başkan yardımcıları toplantıya katılan örgüt üyelerine sırayla konuşmaları için söz hakkı verirken kürsüye çıkan Mehmet Gülden ilginç bir olaya imza attı. Konuşma yapmak için kürsüye çıkan Gülden sosyal medya hesabı üzerinde canlı yayın yapmak istediğini divana belirterek konuşma yapmak istedi. Divanda bulunan ilçe başkanı, Mehmet Gülden’e müdahale ederek böyle bir şey yapamazsınız diyerek tepki gösterdi. Konuya il başkan yardımcısı da müdahil olarak Gülden’e yaptığının yanlış olduğunu belirtti. Bunun üzerine Mehmet gülden divana restini çekerek suçsa beni disipline verin verilecek cezaya razıyım diyerek tepki gösterdi.
 
Sosyal medyada bu anlarda tanıklık edenler yazık başkanın örgüte örgütün başkana saygısı kalmamış, 95 yıllık çınarı devirdiniz diyerek tepkilerini dile getirdiler.
 


  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı