Tarih: 25.10.2018 13:49

CHP'ye Üye yapılmadı- İYİ Parti il yöneticisi oldu

Facebook Twitter Linked-in

CHP’ye Üye yapılmadı- İYİ Parti il yöneticisi oldu
Esenler’in saygın iş adamlarından Sedat Erdem İYİ parti İstanbul İl yönetimine seçildi.
CHP Esenler İlçe Başkanına ve yöneticilerine üye kaydının yapılması için defalarca müracaatta bulunan Erdem bir sonuç alamayınca İYİ partiye üye oldu ve bugün İYİ partinin il yönetim kurulu üyesi olmanın onurunu yaşıyor.  

Sivas Şenbağlar’lı iş adamı Sedat Erdem, dededen CHP’li. 5 yıl kesintisiz CHP’ye üye aidatını ödeyen Erdem mahalle delegesi müracaatında bulunduğunda Esenler CHP ilçe Başkanının kendisine, “kaydın yok sen üye değilsin ve delege olamasın” çıkışıyla karşılaştı.  Erdem, dedesinin ve yedi sülalesinin CHP’li olduğunu söyledi, aksatmadan aidat ödediğini makbuzları ile belgeledi ve ödediği üye aidatı makbuzlarını göstermesine rağmen İlçe başkanının kendisini önemsememesine kızarak çok sevdiği partisiyle yollarını ayırdı, İYİ’ler kervanına katıldı.

İYİ Partinin Yükselişini Herkes Görecek
Erdem,“2019 yılı Mart ayında yapılacak seçimler için yoğun bir çalışma içindeyiz. Yerel seçimlerde İYİ Partinin yükselişini herkes görecek, çünkü çok iyi bir ekiple çalışıyoruz.
 
Ülkemiz yangın yerine dönmüş, tüm kesimler ekonomik sıkıntı içinde, adalete güven kalmamış, işsizliğin arttığı, yatırımların durdurulduğu, iflasların her gün katlanarak arttığı zor günler yaşıyoruz. Bu gidişe dur diyecek tek bir siyası oluşum var ve bu oluşumun adresi İYİ Parti’dir. Üyesi olduğum partim beni il yönetim kurulunda görevlendirerek onurlandırmıştır,  bu göreve laik olmak için elimden geleni yapacağım ve partimin başarısı için mücadele edeceğim.
 
 İYİ parti Türkiye’nin ve Esenler’in ufkunda parlayan bir güneştir. 2019 yılı Mart ayında yapılacak seçimlerde başaracağız, başarının sırrını biliyoruz, çalışacağız, üreteceğiz “böyle gelmiş böyle gitmez” diyerek halkımızla bütünleşeceğiz. Yerel seçimlerle birlikte İYİ Partinin yükselişine herkes şahit olacaktır. İYİ Partiye gönül vermiş, hizmet etmiş, oy vermiş herkese bir kez daha teşekkür ederken benimle bu yolda yürüyen ve partime destek veren herkese teşekkür ederim” dedi.


 


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —