CHP'nin yürekli Başkanından Göksu' hakkında suç duyurusu

CHP

CHP’li Ütebay’a ve yönetim kuruluna bizden söylemesi… Sizlerde o yürek yok. Sizler mahkemelere güvenmeyen ve mahkeme kapılarında çark eden yüreksiz insanlarsınız. Sizler ancak kendi partililerini

CHP Esenler İlçe Başkanı Ütebay ve yönetim kurulu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu ve Trabzon halkına yönelik Yunanlı benzetmesi yaparak ‘Pontus’ imasında bulunan Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu hakkında suç duyurusunda bulunacağı sözünü vermişti.
 
Ütebay’ın eşi Avukat hanımefendinin Trabzonlu olması nedeniyle çok üzüldüğünü, üzüntüsünden seçim çalışmalarına konsantre olamadığını, Göksu’nun söylemlerini beğenmediğinden suç duyurusunda bulunacağı sözünü verdiği günden bugüne kadar sesiz kaldı ama bugün sessizliğini bozdu.
 
Ütebay suç duyurusunda bulunacağını İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu Esenlere geldiği  (13 Mayıs) günü yönetim kurulu üyeleri önünde vermişdi. Ütebay, “Ben Trabzonluların eniştesiyim, Göksu’nun Trabzonlulara söylediği sözlerinden dolayı kınıyorum ve kendisini mahkemeye vereceğim” diye söz vermişti.
 
CHP’li Ütebay’a ve yönetim kuruluna bizden söylemesi… Sizlerde o yürek yok. Sizler mahkemelere güvenmeyen ve mahkeme kapılarında çark eden yüreksiz insanlarsınız. Sizler ancak kendi partililerinizi mahkemeye verirsiniz. Sizlere yumruk atanlara ve küfredenlere yağcılık, yalakalık yaparak açtığınız davalardan çıkar ilişkileriniz bozulmaması için vaz geçersiniz.
 
Biz gazeteciler olarak böyle bir yüreklilik gösterebilecek misiniz bekleyip göreceğiz. Esenlerin yiğit CHP İlçe başkanı ve yönetimi… Haydi, yanıldın bizi…


  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı