CHP'nin klinik vakası Yalancı Şahin, mecliste çuvalladı

CHP

CHP’nin klinik vakası Kemal Şahin, Esenler belediye meclisinde 2021 mali performans programı ve 2021 bütçe görüşmelerinde tam bir klinik vaka olduğunu, dersine çalışmak yerine Aksal Örüklü’n&

Esenler belediye meclisinde 2021 mali performans programı ve 2021 bütçe görüşmelerinde 10 dakikalık söz hakkını bile adam gibi kullanamayan bu zavallı mı CHP’ye oy kazandıracak?

Uzaktan kumandalı ve Ismarlama yazılan metin eleştirel olmadığı gibi yapıcıda değildi. Tamamen araştırma yapılmadan, bilgiden, birikimden uzak olduğu için Şahin çuvalladı, izleyenlere CHP’li olmak böyle bir şey mi dedirtti.

ŞAHİN, YALANCI Mİ, ŞOVMEN Mİ YOKSA HİÇ BİR ŞEY Mİ? 
CHP’nin aklı kıt, beyin hücreleri gelişmemiş, sözünün eri olmayan Belediye meclis üyesi Kemal Şahin, Ekim ayı meclis 1. Oturumunda açıklayacağım dediği belgeyi açıklamadı. Yalancılıkla suçladığı Çetinkaya’yı bilmiyoruz ama Şahin tam bir yalancı ve sözünün eri değil. Şahin’in açıklayacağım dediği metni biz açıklıyoruz…
5 Mayıs 2019 tarihinde yapılan Belediye meclis toplantısında, Meclis gündeminde oylanan tekliflerin içinde bulunan 12 nolu Teklifi İmar Bayındırlık ve Şehircilik Komisyonu ile ilgili meclise gelen rapor AKP’liler ile Muhalefet el ele vererek, İmamoğlu’nu devreden çıkararak önünü kesmek için hem İBB’den hem de Esenler Belediye meclisinden oy birliği ile geçen protokolün iptalini oy birliği ile iptal ettiler.
 
 
İçeriği şöyle: Esenler ilçesi Atışalan mahallesi 1131 parsel sayılı taşınmazın, 10.04.2014 tasdik tarihli 1/5000 ölçekli mer’i imar planında triyaj alanı olarak belirlenen yaklaşık 150.000.00 m2’lik kısmı, rezerv alan içerisinde Esenler Belediye Başkanlığınca talep edilecek imar plan imar, imar uygulamaları, altyapı, donatı, bölge barkı vb. işlere ilişkin plan proje ve imalatların İBB’nin yapabilmesi için Ortak hizmet protokolünün taraflarca imza altına alındığı belirtilmiştir.
 

RAPOR AYNEN BÖYLE…  “Bu bağlamda taraflarca imzalanan Ortak hizmet protokolünün Belediyemiz Meclisince onaylanması ve yürürlüğe girebilmesi için makamınızca da uygun görülmesi halinde, yazımızın Belediye Meclisine havale edilmesini arz ederim” denilmektedir. Yani Esenler Belediye Başkanı Göksu, Metris Askeri alanla ilgili Milli Savunma Bakanlığı ve Esenler Belediyesi arasına Ortak hizmet protokolü anlaşması yapmak için Esenler Belediye Meclisinden 10.06.2016 tarihinde yetki istiyor ve o yetkiyi meclis İYİ Partili Kemal Şahin’inde bulunduğu oturumda kendisine veriyor.

5 Mayıs 2019 tarihinde meclise gelen bu rapor hakkında “ neden böyle bir teklifi meclise getirdiniz, biz sayın başkana protokol yapma yetkisini oy birliği ile verdik “ diyemeyen Şahin’i, kimin adamı kime hizmet yapıyor kamuoyunun ve CHP’lilerin vicdanına bırakıyoruz.  Şahin bu protokol için evet oyu verdiği halde şimdi iptalin nedenini neden sormadı, neden iptal için oy verdi?

 

  • Cuma 38.4 ° / 25 ° Güneşli
  • Cumartesi 38.1 ° / 21.5 ° Güneşli
  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli