CHP'nin il Sekreteri Aksu Organize İşleri Sever

CHP

CHP İl sekreteri Hüseyin Aksu’nun büyük gayretleri ile aile şirketi gibi yönetiliyor. Türkiye’nin kurucu partisinin iktidar olma gibi bir düşüncesi yok! CHP kurumsal kimliğinden uzaklaşarak üç

CHP’nin il Sekreteri Aksu Organize İşleri Sever…

CHP İl sekreteri Hüseyin Aksu’nun b
üyük gayretleri ile aile şirketi gibi yönetiliyor. Türkiye’nin kurucu partisinin iktidar olma gibi bir düşüncesi yok! CHP kurumsal kimliğinden uzaklaşarak üç beş iş bilmezin oyuncağı oldu.
CHP İstanbul örgütü il başkanı ve il sekreterinden çözüm üretmesi, umut olması için oy verdi ve bu kadroları seçti. İl başkanı sol kimlikle ortaya çıktı ama bugün yaptıklarının solla uzaktan yakından alakası olmadığı ortada… İl sekreteri Hüseyin Aksu ise yılların siyaset adamı. Bu deneyimli siyaset adamının yaptığı işler çok komik ve organize. Önceliği ise ortaklarını korumak, yerel seçimlerde veliahtlar yaratmak, bu işleri çok iyi yaptığını ve başka marifetleri olduğunu söyleyen partililer çok fazla.
 
Aksu, ilçe başkanlığı ve il yöneticiliği görevlerinde bulundu, Milletvekili adayı oldu, nal topladı. Aksu Büyükşehir ve ilçe meclis üyelerine tebligat gönderiyor ve diyor “sizler bugüne kadar yaptığınız çalışmaları dosya halinde bize teslim edin” şeklinde. Meclis üyeleri ise Aksu’ya bu dosyaları çok ergen istiyorsunuz, biraz daha bekleyin mesajını gönderdiler.
 
Bay Aksu ve il yönetimi: SORUYORUZ…

1-Siz bugüne kadar meclis üyelerinden çalışmaları hakkında bir rapor aldınız mı?
2-Siz ilçe başkanlarından meclis üyelerinin çalışması hakkında bilgi edindiniz mi?
3-Siz ilçe başkanlarının aynı zamanda meclis üyelerinin gurup başkanı olduğunu bilmiyor musunuz, biliyorsanız, ilçe başkanlarından neden bu çalışmaların raporunu istemiyorsunuz? Siz yoksa ilçe başkanlarını mı koruyorsunuz?
4-Siz bugüne kadar hangi ilçe başkanından ve yönetiminden performans raporu istediniz.  Biliyoruz istemediniz. Böyle bir rapor isterseniz karanlığı ve aydınlığı görürdünüz…
5- Bay Aksu, yine biliyoruz sizlerin ve ilçe başkanlarının herhangi bir ajandası yok. Halk adamı olmadığınızı ve solun evrensel ilkelerinden zerre kadar nasiplenmediğinizi için mi ajandanız yok!
6- Bay Aksu, solun evrensel ilkelerinden vaz geçtik, Siz… Adaletten, haktan, hukuktan ve emeğe saygıdan anlar mısınız?  Örgütünüz “CHP sizinle asla başarılı sonuç alamaz” diyor.
7-Bay Aksu ajandası olmayanların ve çalışmaları 5 senedir dosyalamayan (ilçe ve il başkanlığı ve yöneticiler) bırakın ülkeyi üç beş kişiyi bile yönetemez, es kaza bu kadrolarla iktidar olsanız ülkeyi batırırsınız…
8-Bay Aksu… Siz göreve geldiğiniz günden bugüne kadar ilçelere uğramayan birisi olduğunuz söyleniyor. Gelin Esenler’de bakın bizlere sizin için ne korkunç şeyler söylüyorlar. Çok fazla itibar edilecek birisi olmadığınızı kendi partilileriniz söylüyor, mesela arsa rantı gibi…
 

Gelmezseniz biz gazeteci olarak görevimizi yapacağız Bay İl sekreteri, şirket yöneticisi…

 

  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı