CHP'nin iktidarında mutlu olurum'

CHP

CHP Esenler Eski İlçe Başkanı Şuayip Vardar kendisini ziyarete den partililerine nasihatlerde bulunarak “CHP’nin iktidar olması için elinizden geleni yapmanızı istiyorum” dedi.

CHP’nin iktidarında mutlu olurum”
 
CHP Esenler Eski İlçe Başkanı Şuayip Vardar kendisini ziyarete den partililerine nasihatlerde bulunarak “CHP’nin iktidar olması için elinizden geleni yapmanızı istiyorum” dedi.
 
Uzun süreden beri hastalıkla mücadele eden CHP Esenler Eski İlçe Başkanı Şuayip Vardar’ı evinde ziyaret eden CHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı Aksal Örüklü, Belediye Meclis Üyesi Mustafa Usta ve 7/24esenelrhaber Gazetesi İmtiyaz Sahibi Hüseyin Koç geçmiş olsun dileklerinde bulundular.


 
Gayet samimi ve duygusal bir ortamda gerçekleşen ziyaret esnasında partililerine nasihatlerde bulunan CHP Esenler Eski İlçe Başkanı Şuayip Vardar, “Yeni bir ilçe ve il yapılanması gerçekleşti ben orada bulunamadım ama kalbim, gönlüm ve yüreğim sizlerle birlikteydi. Umut ederim ki, bu yapılanma öncelikle parti içerisindeki iç barışı ve beraberinde CHP’nin iktidarını getirir. Sizlerden isteğim uzun soluklu ve mücadeleci ruhunuzla yeni seçilen arkadaşlarımıza destek olmanız ve onların yapacağı çalışmalara omuz vermenizdir. İl Kongremiz partimizin eski Genel Başkanı İsmet İnönü’nün ölümünün 42. Yıl dönümüyle aynı günlere denk geldi. Yine bu günlerde devrim şehidi Kubilay’ın katledilişinin anması yapıldı. Bu süreçte ben derin duygulara kapıldım. Büyük fedakarlıklar gösteren ve Cumhuriyetimizin muhassir medeniyetlere erişmesi için mücadele veren bu kahramanlarımızın yolundan sapmadan ilerlemeliyiz. Bugün ülkemizin geldiği durum ortada birileri Cumhuriyetimizle hesaplaşırken CHP’liler sessiz kalmamalı ve tahrip edilen Cumhuriyet değerlerinin yeniden onarılması için CHP’nin iktidar olması şarttır. Bu duygu ve düşüncelerimle beni ziyaret etmeniz anlamlıdır. İsmet İnönü’yü birkaç kelimeyle şöyle anlatmak istiyorum;
 
Türkiye’nin sınırlarını belirleyen Lozan Antlaşması başarısının altına imza koyan İsmet İnönü’dür. Bir ulusun kaderi ellerine teslim edilen ve Cumhurbaşkanı seçilen, CHP Genel Başkanı İsmet İnönü II. Dünya Savaşı’nda Türkiye’yi savaştan uzak tutan; binlerce evladını işgalde ve Kurtuluş Savaşı’nda şehit veren bu ülkenin yeni maceralara sürüklenmesini engelleyen büyük liderdir. Başta Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşı İsmet İnönü'yü ve Kurtuluş Savaşı'nda hayatını kaybeden tüm şehitlerimizi bir kez daha partim adına saygıyla anıyorum" diye konuştu.
 



  • Pazar 30.5 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 31 ° / 20.2 ° Güneşli
  • Salı 31.6 ° / 21.3 ° Güneşli