CHP'nin içindeki Kumpasçılar

CHP

Tarihin her döneminde dönekler, hainler olmuştur, ama kendi içinden ve yoldaşım diyerek yola çıktıklarından bir yanlış gelirse işte Tarih o zaman sizi bunu büyük harflerle yazar.

CHP’nin içindeki Kumpasçılar

Tarihin her döneminde dönekler, hainler olmuştur, ama kendi içinden ve yoldaşım diyerek yola çıktıklarından bir yanlış gelirse işte Tarih o zaman sizi  büyük harflerle yazar.

CHP’de yıllara dayanan bir siyasi yaşamım oldu, çok badireler atlattım, şahsıma karşı darbeler yapılmak istendi, nedeni ise emeğe ve emekçilere sahip çıkmak, onların yanında yer almaktı. Bizimle uğraşanların bir kısmını siyasi mezarlığa gönderdik. Yanlışlarla ve yanlışı yapanlarla mücadelem devam ediyor, bunlar öyle kök salmışlar ki köklerini bir türlü kurutamıyoruz.
 
Bakınız halkın partisinde koltuklara kurulmuş, yakasına parti rozetini takmış, kendini bir şey sanan sizler, aynı zamanda emeği yok sayan ideolojisi ve ilkesi olmayan çağın tehlikelilerisiniz. “HALKIN PARTİSİNDE” halk gibi yaşamadığınız gibi halkın sorunlarını da umursamadan 10 bin TL’lik yemeklerde havanızı atıyorsunuz.
. “kumpasçıların”  uzaktan kumandasındasınız. Yalan ve yanlışlarla bilgi kirliliği içinde örgütü idare etmeye çalışıyorsunuz. Kendi partilini başka partililere darp ettirmek hoşunuza mı gitti. Siz birçok entrikanın içinde olan veya yanlışlara sessiz kalan zavallılarsınız. İlçenin dışındaki büyük ağabeylerinizden talimatlar alarak günü kurtarmaya gayret ediyorsunuz. Ama aklınızdan çıkarmayın bu yanlışlarınızın, bu ikili ilişkilerinizin hesabını her platformda kızarmayan yüzünüze vuracağım.
 
Bir ayağı AKP’de, elleri oynaşta ve yolsuzlukta, olanlar sarmalamış CHP’yi, bu durum kimsenin umurunda değil. Çepinde CHP kimliği yüreğinde sevgisizlik taşıyan bu çıkarcı alçak kişileri kongrelerden kongrelere davet eden ve yetkilendirenlerin gayesini de biliyoruz. Siz yönetenler bu mafya bozuntularının, küresel sermayenin uşakları olduğunun elbette farkındasınız, sizlerinde bunlardan farkınız olmadığını söylediğimiz için suçlu bizleriz, öyle mi? Bu kirli yüzleri büyük ilgi ve hürmetle kollayıp koruduğunuz gibi kimselerin bir söz söylemesine tahammül edemiyorsanız bu işin içinde iş olduğunu enayi olanlar bile anlar. Bu çeteleşmiş mafya guruplarınla hangi yöneticilerinin hangi kirli ilişkiler içinde olduğunu belgeleri ile yazmaya hazırım, siz cevap vermeye hazır olup olmadığınızı göreceğiz. Benden korkun, çünkü benim siyasi kaygım yok…
 
Bu kişileri deşifre etmemize, bu olayları gündeme getirmemize karşı çıkışınızı anlıyorum. Ahde vefa… Ahde vefa… Çıkar ve menfaatlerinizin aynı ellerde olmasındandır ve ekonomi bağlarınıza bir zeval gelme korkusundandır. Tarafsınız, taraftarsınız, dosyalarınız ise bir hayli kabarık. Bu nedenlerden dolayı, İlçelerin başkanları ve soy ismi Özgür olan ama kendisi Özgür olmayan beyler söylemlerimizden bir hayli rahatsız olmanıza kızamıyorum.
 
Şimdi dinleyin beni ey ilce başkanları ve Özgür olmayan Bay Özgür soy isimli yönetici… Aman dikkat diyorum ve hatırlatırım üç kuruşluk kişilerin üç kuruşunun esiri olanlar üç kuruşluk kişilerdir. Gerçekleri biz söylemekten korkmayız, ama sizin korkunuz olduğunu biliyorum, yine sizin bu çapsızlara koltuk borcunuz olduğunu bilmeyen mi var. Sizin siyasi anlayışınızda akıl yok, hürmet var, biat var kendi çıkarlarını partinin çıkarlarından üstünde tutan… Bay ilçe başkanları ve özgür olamayan özgür efendi…
 
Ben size bilginiz olsun diye bu açıklamaları yapıyorum, sizden emeği gasp etilen, kurulan tezgâhlarınızla darp ve tehditlere maruz kaldığımız meselelerimize çare olmanız için bir talebimiz olmadığı gibi bundan sonrada olmayacak, çünkü bu işler sizi aştı. Sizler emekçilerin sorunlarına çare olamazsınız çünkü çaresizlik içindesiniz ve kurulan bu tezgâhın merkezinde olduğunuz belgelendi. Siz ve eski veliaht ilce başkanı, eski örgütten sorumlu çapsız çakma sol takılan zatla birlikte bu kumpasın birebir hazırlayıcıları ve planlayıcılarısınız.
 
Burada noktayı koyuyorum… Devamı mı? Bekleyin göreceksiniz, ilçenin içinde ve dışındaki gelişmeleri belgeleri ile en alasından yazacağım. Kaç dolap’ı çevirdiğinizi ve dolaplarda ne var ne yok yazacağım, çünkü siz bu kavgayı başlattınız, biz devam ettireceğiz… Bay ilçe başkanı veya başkanları ve Bay Özgürlüğünü kaybetmiş Özgür Efendi Feodal ilişkilerle birbirinize nasıl ve hangi amaçla bağlı olduğunuzu belgeledim…

 
 
 
 
 


  • Cuma 27.2 ° / 18.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 29.3 ° / 20.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 22 ° / 18.2 ° Şiddetli yağmurlu