CHP'nin fişleyicisi Erdem Gültekin'i Halk Tv'den kovdurdu

CHP

CHP’nin bugün ki haline dün yaptığı gibi bugün de muhalefet yapan, CHP’lileri fişlemeyi planlayan bir kafa yapısında olan CHP PM üyesi Eren Erdem, bu sefer Levent Gültekin’i Halk Tv’den kovdurdu.

CHP genel başkanı ve CHP’liler, Sabahtan akşama kadar basın özgürlüğü diye çığlık atıyor ama kendilerini haklı olarak eleştirenlere ise hiç tahammül göstermiyorlar. Konuşanları, ya işlerinden ediyorlar yada bir yolunu bularak susturuyorlar veya güvenmedikleri mahkemeleri çare görerek yayın organlarına maddi külfet getiriyorlar.

Gazeteci Levent Gültekin ile CHP'li Eren Erdem arasında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun cumhurbaşkanı adaylığın destekleyen bazı isimler hakkındaki iddialar üzerinden tartışma yaşandı. Sosyal medya üzerinden yaşanan polemik Gazeteci Levent Gültekin’in program yaptığı Halk TV’den  kovulmasına kadar gitti.
  • Gazeteci Levent Gültekin ile, CHP PM Üyesi Eren Erdem arasında Twitter'da yaşanan tartışmada, Gültekin, "devletle irtibatlı, CHP içindeki bazı isimlerden" Kılıçdaroğlu'nun adaylığına yoğun destek verildiğini, bunu Erdoğan'ın istediğini ifade ederken, CHP'li Eren Erdem ise "24 saat içinde; CHP’de kim hükümet adına propoganda yapıyormuş açıklamayan namerttir, alçaktır! Koca bir camiayı zan altında bıraktın! işiniz gücünüz komplo üreterek Türkiye’nin önünü tıkamak. Kılıçdaroğlu umuttur!" diye yazdı.
Gültekin de Erdem'e yanıt verirken, "Sevgili Eren, aynı şeyleri 2018 seçimleri öncesi de söyleyip o zaman da Muharrem Bey'i göklere çıkarıp, Kemal Bey'e olmayacak sözler ediyordun. Hatırlıyorsun değil mi? Ülke meselelerini kişisel ikbal çabalarına malzeme yapma lütfen" dedi. 

CHP’NİN FİŞLEYİCİSİ ERDEM GEÇMİŞTE BÖYLE DEMİŞTİ…
Yıl 2018 aylardan Mayıs, CHP'den aday gösterilmeyen ve yurt dışına çıkmaya çalışan ancak, yurt dışına çıkış yasağı bulunduğu için bunu başaramayan CHP'li vekil Eren Erdem itiraf etti ve Kılıçdaorğlu ile Bülent Tezcan'ı ele verdi.

NASIL MI? İŞTE BÖYLE…
“FETÖ PROPAGANDALARINDA KILIÇDAROĞLU VE BÜLENT TEZCAN SORUMLUDUR”
Erdem bir TV kanalına telefonla bağlanarak Kılıçdaroğlu'nu ve CHP'yi suçladı. Erdem, bugüne kadar yaptığı FETÖ propagandalarından Kılıçdaroğlu'nun ve Bülent Tezcan'ın sorumlu olduğunu ifade etti. CHP'li Erdem, Zaman Gazetesi'nin önüne kendisini Kılıçdaroğlu'nun gönderdiğini, MİT Tırları yalanlarını içeren tutanakları da kendisine CHP'li Bülent Tezcan'ın verdiğini söyledi.


ERDEM’İN BİR BAŞKA TEPKİSİ İSE ŞÖYLE…


ERDEM, KILIÇDAROĞLU’NU İSTİFAYA DAVET ETMİŞTİ…
CHP'li Eren Erdem, Twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamada CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu istifaya çağırmıştı.  (25 HAZ 2018) 
Erdem, yaptığı paylaşımda CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muarrem İnce'nin aldığı oy oranını hatırlatarak "2920 gündür Genel Başkan olan ve 9 seçim kaybeden birinin,50 günlük çalışmayla CHP'nin mahkum edildiği %25 barajını aşıp %30'ları geçen bir siyasal hareketlilik karşısında yapması en erdemli davranış 'istifa' olacaktır. Bu, saygın, erdemli bir davranış olarak mutlaka tarihe geçer" ifadelerini kullanarak Kılıçdaroğlu’nu istifaya davet etmişdi...
Bugün ise siyasi gelecek uğruna ve şahsı kaygılarıla eğilip bükülen Erdem yarın ne yapacağını kamuoyunun taktirine bırakıyoruz.

 

  • Cuma 38.4 ° / 25 ° Güneşli
  • Cumartesi 38.1 ° / 21.5 ° Güneşli
  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli