Tarih: 01.10.2015 17:00

CHP'nin el freni oldunuz

Facebook Twitter Linked-in

Milletvekili seçimlerinde Bu kadroyla hüsran yaşadı. CHP şöyle böyle değil bayağı oy kaybı yaşamasına rağmen İl yöneticilerinin genel değerlendirmede ve ilçeye yaptıkları ziyarette tüm şikayetleri bir kenara bırakarak sözde kendilerini temsil eden bu yöneticilerin oy kaybını başarı diye anlatmalarını hayretler içinde dinledik. Partinin yetkin ve etkinleri, örgütün sesine değil bu koca yalanı söyleyenlere inandılar ve bu yalanı söyleyenlere geçmişte ödül verildiği gibi bu seferde ödül vermelerini bekledim.

CHP, Önümüzdeki Milletvekili seçimlerine yine bu işi bitmiş insanlarla yola çıkacak, sonuç şimdiden belli gibi. İnşallah sonuç Hüsran olamaz. Göreceksiniz sonuç başarılı olursa keramet kendilerinde, kötü olursa Allahtan diyecekler ve ceremesini yığınlara faturasını ise halka kesecekler. Bu durumu görmezden gelerek halkın geleceği ile dalga geçercesine ses çıkarmayanlara yazıklar olsun dersek günah işlemiş olmayız.

Şu an Türkiye’nin CHP ye en çok ihtiyacı olduğu bir zamanda bunlar çare olamazlar… Sokaklarda ve ilçede gelişen olaylardan haberi olmayanlar ve tepki koyamayanlar bu gidişe dur diyemezler, çare olamazlar. Kentin sorunlarının tartışıldığı ve bu sorunların konuşulduğu kent konseyine söyleyecek sözleri olmadığından ve Esenler’deki gelişmelerden habersiz olduklarından katılmadılar.  Koruma altına alınan İlçe yöneticilerine sormak lazım siz ne iş yaparsınız. Bayramlarda dernek ziyaretlerine icabet etmeyen, halka dokunamayan bu ilçe başkanı ve yöneticilerinin en başarılı işi ise cenazelerde hazır bulunmak ve defin işlemlerinde başköşeyi tutmak olmuştur.

Merak ediyoruz, yarın halkın huzuruna hangi yüzle çıkacaklar ve hangi söylemlerle oy isteyecekler. Partililerinin sıkıntıları ile ilgilenmeyen ve partiye emeği geçmiş insanları hiçe sayarak selam verip selam almayan bu idarecilerden umut bekleyenlerin olduğunu da zannetmiyorum. Bakınız benden söylemesi, bu çapsızlar yüzünden CHP’nin oyları her gecen gün eriyor, İnanınki bunlar sokağa çıkmazlarsa, Esenler halkı bunların yüzünü görmezse CHP’nin oyları daha çok artar, CHP, Esenlerde 2. olan parti’dir. Ancak bu vurdumduymaz kişilerin siyasi beceriksizliği yüzünden CHP kan kaybederek sıralamadaki yerini kaybedebilir. CHP bu süreci iyi değerlendirip geçmişte altığı oy oranını artıramazsa sorumlusu örgüt emekçileri değil, örgütü dikkate almayan ve bu tutarsız yöneticilere kredi açanların olacaktır.

Esenler ilçesi ilçe olduğu günden bugüne kadar CHP’nin üst yöneticilerince yok sayıldığı bir gerçek. Bakınız Esenler’de Yaşlı bir amca yaşından büyük işler yaptı, her yaptığı yanlış yanına kar kaldı.  Bu yaşlı bey amcanın yaptığı yanlışlara ise yukarıdaki yöneticiler hesap sormaları gerekirken sen bizim ağabeyimizsindiyerek kendisine yaşlılık birimi verdiler. Bu duruma ve gelişmelere sesiz kalanlar Esenler ilçesinin ve ilçede yaşayan halkın Kadercisi oldular. Yaşlı ağabeyimiz giderayak birisini veliaht olarak örgütün başına getirmesi ise başlı başına bir yıkım projesi idi. İşin içinde iş vardı. Önceden planlanan Milletvekilliği hesabı yapılmıştı. Güçlü gördüğü ama gücü olmadığı sonradan anlaşılan veliaht’ın sayesinde merdivenleri zıplayarak Ankara’nın yolu tutulacaktı. Bakın sonunda yapılan hesap projenin mimari ve destekçileri için siyasi mezarlık oldu. Yönetim kurulunun ise bin parçaya bölünmesi oldu.

Bende halkımız gibi CHP’den büyük beklendiler olan birisi olarak uyarıyorum. Bunlarla seçime gidilmez, gidilirse başarı beklemeyin. Çünkü bunların cesareti olmadığı gibi kafaları da çalışmıyor ve yapılacak olan seçimlere hazır değiller. Bunlar gibi beceriksizlere güvenerek yetki verenler bir kere daha yanılacaklar, ama iş işten geçmiş olacak.Ben şahsen bu çapsızlardan bir şeyler beklemediğim gibi bunların kıblelerinin olduğuna da inanmıyorum. Bunlardan bir şey bekleyenler ise… Çok daha beklerler...

Ama bunlara rağmen CHP başarılı olacaktır umuduyla

 

 


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —