CHP'nin Zeytinburnu Aday Adayı Mithat Şahin

CHP

Cumhuriyet Halk Partisi’nin ( CHP ) ilkeli ve dürüst ismi Meclis Eski Üyesi Mithat Şahin partisinden Zeytinburnu Belediye Başkan Adayı olmak için kolları sıvadı. Şahin bugün düzenlenen Zeytinburnu İlçe


CHP’nin Zeytinburnu Aday Adayı Mithat  Şahin
Cumhuriyet Halk Partisi’nin ( CHP ) ilkeli ve dürüst ismi Meclis Eski Üyesi Mithat Şahin partisinden Zeytinburnu Belediye Başkan Adayı olmak için kolları sıvadı. Şahin bugün düzenlenen Zeytinburnu İlçe Örgütü toplantısında Zeytinburnu Belediye Başkanı Aday Adayı olduğunu ilan etti. Şahin örgütüne güvendiğini ve ön seçim yapılmasını arzu ettiğini söyledi.   Zeytinburnulu […]

Cumhuriyet Halk Partisi’nin ( CHP ) ilkeli ve dürüst ismi Meclis Eski Üyesi Mithat Şahin partisinden Zeytinburnu Belediye Başkan Adayı olmak için kolları sıvadı. Şahin bugün düzenlenen Zeytinburnu İlçe Örgütü toplantısında Zeytinburnu Belediye Başkanı Aday Adayı olduğunu ilan etti. Şahin örgütüne güvendiğini ve ön seçim yapılmasını arzu ettiğini söyledi.
 
Zeytinburnulu CHP Neferi Mithat Şahin yaklaşan Yerel Seçimlerde partisinden Zeytinburnu Belediye Başkanı Adaylığına talip oldu. Bir süredir Aday Adayı olup olmayacağı konusunda tartışmalar sürerken Şahin, bugün yapılan ilçe örgütü toplantısında tartışmalara son noktayı koydu.
 
CHP Zeytinburnu İlçe Başkanı Metin Doğan öncülüğünde bugün öğlen saatlerinde ilçe binasında örgüt toplantısı yapıldı. Toplantıya Zeytinburnulu CHP’liler yoğun ilgi gösterdi. Başkan Doğan ilçe örgütüne hitaben yaptığı konuşmada Zeytinburnu’nda iktidar olmak için ilçe yönetiminden ve yapılan haksızlıklardan rahatsız olan toplumun tüm kesimleri ile ortak hareket etme niyetinde olduklarını söyledi. Kıdemli Siyaset İnsanı Başkan Doğan ayrıca Zeytinburnu’nda CHP iktidarının mümkün olduğunu ve bu uğurda seçim satında çalışmalara vakit kaybetmeden başlayacaklarını duyurdu.
 
İlçe Başkanı Doğan’ın ardından kürsüye Tecrübeli Siyaset İnsanı Mithat Şahin çıktı. Şahin heyecanlı ve bir o kadar da kararlı cümleler kurarak Zeytinburnu Belediye Başkanı Aday Adaylığını örgütüne ilan etti. Şahin konuşmasında ; “ Belediye Başkan Aday Adayı olduğumu ilan ediyorum. Yerel Seçimler öncesi partimizde ön seçim yaşanmasını arzulamaktayım. Ön seçim olmaz ise Genel Merkezimizin kararına saygı göstereceğim. Birlikte Zeytinburnu’nu alacağız. İnancım tamdır. Belediye Meclis Üyeliği yaptığım ilçemde AKP’li Murat Aydın’ı görevden aldırmak için elimizden geleni yaptık. AKP faşizmi genelde olduğu gibi ilçelerde de var. Yaptıkları hiçbir icraat hak ve hukuk tanımıyor. Bu zulme dur demek için, eğer Aday olur isem, halkımızın teveccühünü kazanmak için canla başla çalışacağım.” dedi. Şahin konuşmasının ardından ilçe örgütü tarafından alkışlarla kürsüden ayrıldı.

 

MİTHAT ŞAHİN KİMDİR?
 
1962 yılında Zeytinburnu’nda doğan ve büyüyen Mithat Şahin, Yıldız Teknik Üniversitesi Elektrik Bölümü’nden başarı ile mezun oldu. Siyasetten bir an olsun kopmayan ve partisi CHP’nin her kademesinde görev yapan Şahin, evli ve iki çocuk babasıdır. Şahin, hayatı boyunca önceliğini insanların mutlu olmasına adadı. 1999-2004 döneminde doğup büyüdüğü Zeytinburnu’nda Belediye Meclis Üyesi olarak hizmet verdi. 2019-2024 dönemi için Zeytinburnu Belediye Başkanlığı’na partisi CHP’den Aday Adayı olduğunu duyuran Şahin, halka hizmet etmenin kendisine şeref olacağını ifade ediyor.

       
         

  • Cuma 38.4 ° / 25 ° Güneşli
  • Cumartesi 38.1 ° / 21.5 ° Güneşli
  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli