CHP'nin Yemekli gecesine örgütün tepkisi

CHP

CHP Esenler ilçe yönetiminin parasal sıkıntılarının giderilmesi için yaptığı yemekli gecede, ilçe yöneticilerinin cep telefonuyla canlı yayın yapması Esenler halkının kanına dokundu.

CHP’nin Yemekli gecesine örgütün tepkisi
CHP Esenler ilçe yönetiminin parasal sıkıntılarının giderilmesi için yaptığı yemekli gecede, ilçe yöneticilerinin cep telefonuyla canlı yayın yapması Esenler halkının kanına dokundu.

 
Hakkari'nin Çukurca İlçesi'nde PKK'lı teröristlerin döşediği el yapımı patlayıcının inflak etmesi sonucu,  Astsubay Üstçavuş Tolga Pehlivan ile Uzman Çavuş Anıl Yalap şehit olduğu günün akşamı yapılan yemekli gecenin bazı kendini bilmez ilçe yöneticilerinin canlı yayınlanması, şehitlere ve ailelerine büyük saygısızlığı da beraberinde getirdi.
 
CHP Esenler İlçe başkanlığının organize ettiği yemeğe katılmanın maliyeti kişi başı 250 liraydı. Parası olmayan CHP’liler ise yemeğe katılamadı. Bayrak asanlar, stantlarda duranlar, eski kadın kolunda görev yapanlar, yani emekçiler yok sayıldı, ötelendi. İlçe yöneticilerinin cep telefonuyla canlı yayın yapması partilileri ve duyarlı vatandaşları kızdırdı. Yemeğe katılan partililer sosyal medya hesaplarından video görüntüleri ve Milletvekilleri ile çekilmiş resimleri yayınlaması, geceye parası olmadığı için katılamayan partililerin tepkisine neden oldu. CHP’nin yemekli gecesinde kadehler havaya kalktı, binlerce asgari ücretli ve yoksul insan bu durumu nefretle ve hüzünle seyretti.
 
Bu durum parti içinde de tartışma yarattı. Sosyal medya hesaplarından açıklama yapan ve bizlere dert yanan CHP’liler, “ İlçe örgütümüz Milletvekillerimizin de katılacağı bir yemek düzenledi. Bu yemeğin özelliği ilçemize ekonomik katkı sağlamak için yapıtlığını söylüyorlar. Bunun için de bilet fiyatları 250 TL. Olarak belirlendi. Sebep ne olursa olsun CHP halkın partisidir, parası olanların değil. Bu partiye emek veren ve aynı ortamda Milletvekilleri ile yemek yemek isteyen binlerce partilimin dışarıda kalmasını ve Milletvekillerimizin bu duruma sesiz kalmaları ise partimize yakışmadı. Bu yüzden kırgınız, kızgınız. Bizlere saygısı olmayanlar, bizleri yok sayanlar, milli ve manevi değerlerimize, bu vatan uğruna şehit düşenlere ve ailelerine biraz saygılı olabilseydiler” dediler.
Bakalım Bu güzel, organizasyon ve yemekli  gece şehrin anahtarını almaya yeterli olacak mı? 


  • Perşembe 39 ° / 24.2 ° Güneşli
  • Cuma 38.4 ° / 25 ° Güneşli
  • Cumartesi 38.1 ° / 21.5 ° Güneşli