CHP'nin Üçlüsü infazı bırak ses ver

CHP

Esenler belediye başkanı Göksu’ya göre CHP’liler, Avrupalı efendilerine kölelik yapmış ve millete hiç hizmet yapmamışlar. CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’nin, durduracağım dediği projel

CHP’nin Üçlüsü infazı bırak ses ver…
Esenler belediye başkanı Göksu’ya göre CHP’liler, Avrupalı efendilerine kölelik yapmış ve millete hiç hizmet yapmamışlar. CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’nin, durduracağım dediği projelerin hepsi batılı emperyalistlerin bu ülkede yapılıyor olmaktan dolayı rahatsız olduğu projelermiş. CHP’lilerin “Amerika’daki kendi efendilerine emperyalist duygularla köle gibi kullananlara hizmet etmeyi görev bilirlermiş”
 
Göksu, bu konuşmayı 3 derneğe ortaklaşa verdiği iftar programında yaptı. Esenler Esenler belediye başkanı Göksu, daha öncede belediye meclisinde CHP ilçe başkanını aşağılayarak ZAVALLI demişti.
 
Göksu’nun söylediği bu sözlere CHP’den bir cevap gelmedi. CHP’liler yapılan bu ağır sözlere, Esenler ilçe başkanı Ütebay, İlçe yöneticileri, meclis üyesi Şahin, Secim komisyon üyesi ve eski il yöneticisi Örüklü’nün cevap vermelerini bekliyorlar.
 
Gazetemizi arayan CHP’liler “ CHP’nin muhalif sesi olan Mustafa Usta ve iki gazeteciyi partiden soğutan, partiden uzaklaştırmak için her türlü ayak oyunları yapan bu kadrodan, bu sözlere bir cevap vermelerini bekliyoruz. Kendi çıkarlarından başka bir şey düşünmeyenler, kendilerini savunmaktan açız olan Göksu’nun dediği gibi bu “zavallılar” bakalım CHP’yi ne kadar savunabilecekler.
Ütebay ve etrafında ki “zavallılar” haklılığı ispatlanmış partililerimizi disiplin kuruluna şikayet etmeyi marifet kabullenmişti. Yalan ve yanlışlarla, kumpaslarla partililerine iftira atan bu kadroya bizim ne sevgimiz var nede saygımız.
 
 Bu kadro bırakın CHP’yi bizleri bile yönetemez
Şimdi bu kastlaşmış kadro Göksu hakkında nasıl bir işlem yapacak… Göksu parti suçu işlemiş diyerek AKP il disiplinine mi yoksa hukuki yollara mı başvuracaklar, bekleyip göreceğiz. Tabii ki cesaretleri varsa, yürekleri yetiyorsa. İlçe başkanının eşinin vekil sıralamasına girememesi nasıl hayal olduysa, Ütebay ve yönetiminden bizlerin bu yürekliliği beklemesi hayal olur. Biz beyanda bulunduk, bizim bu söylediklerimizi kamuoyunda paylaşan, haberleştiren Koç’u ve arkadaşlarını tekrar disipline versinler ki günü kurtarabilsinler. CHP’nin Esenler’de sahibi yok, bilgi ve becerisi olmayanlar, kendini idare edemeyenler, bırakın CHP’yi bizleri bile yönetemezler. Bunların eksikleri çok, en büyük eksiklikleri AKIL”      


  • Salı 39 ° / 27.3 ° Güneşli
  • Çarşamba 39.3 ° / 27.8 ° Güneşli
  • Perşembe 40.8 ° / 28.2 ° Güneşli