CHP'nin 'Torpile Son' sayfasına Kadir İnanır'dan başka kim inanır?

CHP

Kılıçdaroğlu, Birde şu İBB işçi alımlarında dönen fırıldaklıkları araştırırsa çok iyi olacak. Kendi kapısının önündeki pislikleri, dönen dolapları aydınlatmadan amca-dayı ilişkilerini sonland?

Kılıçdaroğlu, mülakat mağdurlarına hukuki destek sağlamak amacıyla partisi tarafından 'Torpile Son' adlı bir internet sitesinin kurulduğunu duyurarak, mağdurlardan bu siteye başvuruda bulunmalarını istemiş.

Geleceğini Çalanlara Sessiz Kalma!

'Torpile Son' adlı bir internet sitesinde: Yıllardır hazırladıkları torpil listeleriyle, haksız mülakatlar ile geleceğini çaldılar. Sen okul sıralarında dirsek çürütürken, onlar senin emeklerini yok saydılar.

Senin ve binlerce arkadaşının mağduriyetine son vermek, yaşanan bu adaletsizlik ve haksızlık karşısında sana destek olmak için biz buradayız!

Hakkını yiyenlerden yargı önünde hesap soracak; torpile, kayırmacılığa son vereceğiz.  Kamuya şeffaflığı getireceğiz” beyanı yazılı. İBB’ye kimler kimlerin torpili ile girdiğini, iştiraklere kimler nasıl alındığını görmeyen genel başkana soruyoruz…


Evet; AKP’de tuz kokmuş, CHP’nin farklı tarafı yok! aynı beyanın benzerini İBB İşçi alımlarında yapıldığını ve yapılanları söyleyenin aksine babalar gibi torpil CHP'de yapılıyorsa ve bunları genel başkana kadar herkes biliyorsa, sizin bu söylemlerinize Kadir İnanır’dan başka kim inanır?

  • Salı 35.2 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Çarşamba 36.7 ° / 22.6 ° Güneşli
  • Perşembe 39 ° / 24.2 ° Güneşli