CHP'nin Tarihini Bilmeden Ahkâm Kesenler

CHP

Ramazan ayı hayır işleme, ayıdır. Kin, nefret ayı değildir. Her Müslüman in nefsinin imtihan edildiği aydır. Birilerini iftira atarak karalama birilerini ise sizden ve bizden ayrımı yaparak ötekileştirme ayı değildir. Hele-hel

 
CHP’nin Tarihini Bilmeden Ahkâm Kesenler
 

Ramazan ayı hayır işleme, ayıdır. Kin, nefret ayı değildir. Her Müslüman in nefsinin imtihan edildiği aydır. Birilerini iftira atarak karalama birilerini ise sizden ve bizden ayrımı yaparak ötekileştirme ayı değildir. Hele-hele tarihi bilgisi olmayanların ve dini eğitimden, dini terbiyeden yoksun olanların patavatsızlık yapma ayı olamaz bu kutsal ay.
 
Esenler belediyesi ramazan etkinliklerini Cumhuriyet meydanında yapmaya çalışıyor. Meydanın eksiklikleri, aksaklıkları ve yerleşik esnafın haksızlığa uğrayıp boyun eğmesi gelinen noktayı göstermektedir. Ramazan ayını ibadetten çok şenlikle kutlama alışkanlığında olan Göksu CHP ilçe binasının önüne kurduğu sahneden ithal sunucu ve ithal hafızlarla din öğretisi yerine din tüccarlığı yaparak Cumhuriyete ve CHP’ye hakaret yapmayı kendilerine yakıştırmalarına şahsen şaşırmadım.
 
Kendini bilmez, haddini aşan, insanlıktan nasiplenmeyen, din ve tarih bilgisi olmayan hatta adamlıktan nasiplenmeyen bir zat mikrofonda tarih dersi veriyor esenler ahalisi de bu rezil zevatı şak şaklıyor.
Cumhuriyet ve CHP tarihini bilmeden ahkâm kesenler, zavallılar anlattıklarınızla halkı kin ve düşmanlığa sevk ediyorsunuz. Hem de dini kullanarak. yanlış yapıyorsunuz-yanlış..
 
Ey ahlak ve erdemden yoksun sunucu sen o alanda program açılışında Cumhuriyeti kuran iradeye saygı duruşu yapman gerekmez mi? Bugün bu vatanda ezan sesi duyuluyor, Bayrak dalgalanıyorsa sende mikrofondan zırlıyorsan Cumhuriyeti ve CHP’yi kuranlara borçlu olduğunu o taş kafana koymalısın. Sen ve senin gibilere şu veciz sözü hatırlatmak isterim
 
(Benim İki Büyük Eserim Var Biri Cumhuriyet Diğeri CHP’ dır. M. Kemal Atatürk)

Yedi sülaleni Özgürleştiren, kula kulluktan kurtulmanı sağlayan yine bu irade değilmi ki nankörlük yapıyorsun. Sen kim oluyorsun da ATATÜRK ve onun eseri CHP’ye dil uzatabiliyorsun. Benim inancıma göre Müslüman yalan söylemez. İftira atmaz. Haksızlıklar karşısında ise susmaz. Kaldı ki senin ve o ithal Hatibin aldığı yüklü paraları da hakaretler ve iftira yağdırdığınız CHP’liler ödüyor. Vergiyi biz veriyoruz biz…
 
Size ne Belediye başkanı, nede birileri babasının parasını veriyor.parayı da biz veriyoruz vergiyi de biz ötüyoruz Bu cefakar halka ağzınızdan salyalar akarak hakaret yapmanız zavallı biri olduğunuzun göstergesidir. Bak kardeş CHP haram yemedi. Kul hakkı yemedi, cinayet işlemedi ve bu suçların hiç birine ortak olmadı.
 
Gel seninle Çorum ‘u, Maraş ‘ı, Sivas ‘ı konuşalım. Deniz fenerini, Yimpaş ‘ı, Uğur Mumcular ‘ı, Bahriye Üçoklar ‘ı ve faili meçhulleri konuşalım. İstanbul Belediyesinin Camii arazilerini nasıl plan tadilatı yapılarak yandaşa peşkeş çekildiğini konuşalım. Unutulan akbil yolsuzluğunu konuşalım. Dini kullanarak Müslüman halkın nasıl kandırıldığı ortada gemicikler karaya vurmadan, lüks jeep’lerin, havuzlu villaların el değiştirdiğini din değiştirdiğini bu meydanlarda konuşalım.
 
Ülkem dalan ediliyor din ticarileşmiş, tekelleşmiş senin gibi kullanılan zavallılara din adına zırvalaman, yalan konuşman Pensilvanya’dan emrediliyor. Ama bilesiniz bu meydan tekelinizde olmayacaktır. Çünkü bu Meydanda hıncımız var Faşistlerden öcümüz var .
 

 
 
 



  • Cuma 38.4 ° / 25 ° Güneşli
  • Cumartesi 38.1 ° / 21.5 ° Güneşli
  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli