CHP'nin Kurşun Askeri Aydın Kartal son yolculuğuna uğurlandı

CHP

Dün geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden CHP Esenler Fevzi Çakmak mahalle delegesi Aydın Kartal, Esenlere Merkez Caminde öğle namazına müteakiben kılınan cenaze namazından sonra sevenlerinin gözyaşları

Hakka yürüyen CHP Esenler Fevzi Çakmak mahalle delegesi Aydın Kartal, CHP’lilerin ve vatandaşların katıldığı törenle sonsuzluğa uğurlandı. Kartal'ın ölümüyle herkesi yasa boğuldu.

Esenler Merkez caminde düzenlenen cenaze törenine Kartal'ı, Esenler halkı başta olmak üzere, hemşerisi olan CHP Eski İstanbul il Başkanı Muhittin Tığlı, CHP Esenler eski meclis üyelerinden Yüksel Kılıç, Mustafa Usta, Cemal Kaya ve partili yoldaşları yalnız bırakmadı.

Merhum Kartal Feriköy’de bulunan aile mezarlığında defin edildi.


KILIÇ: HEPİMİZİN BAŞI SAĞ OLSUN…

 






CHP önceki dönem meclis üyesi Yüksel Kılıç, “Konuşmanın en zor olduğu an. Aydın Kartal’ı tanımış olmaktan dolayı kendimi şanslı hissediyorum. Yaşama
en güçlü bağlarla tutunan, neşeli birisiydi. İnsanların inancına, kökenine bakmaksızın yakın duran biriydi. Çok değerli bir insandı. Bu kadar insanı son yolculuğunda bir araya toplamak çok kıymetli bir şeydir. Acının tarifini yapın derseniz, “sabretmektir” derim... Ömür boyu kalbimizde yaşayacaktır. Aydın Kartal kardeşimizi keşke tanımasaydım diyorum. Çok iyi, sevecen biriydi ama kader bazen bizi bu noktalarda birleştirebiliyor. Kederli ailesinin, dostlarının yanı, hepimizin başı sağ olsun" şeklinde konuştu.                                               










  • Cuma 38.4 ° / 25 ° Güneşli
  • Cumartesi 38.1 ° / 21.5 ° Güneşli
  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli