CHP'nin İnfazcısı Ütebay Seçimlerde Ezber Bozmuş

CHP

İstanbul’un kalabalık ilçelerinden Esenler’de 24 Haziran seçim sonuçları CHP’de hüsran, AKP ve MHP’de sevinç, HDP ve İYİ partide buruk sevinç yaşanmasına neden oldu.

CHP’nin İnfazcısı Ütebay Seçimlerde Ezber Bozmuş
 
İstanbul’un kalabalık ilçelerinden Esenler’de 24 Haziran seçim sonuçları CHP’de hüsran, AKP ve MHP’de sevinç, HDP ve İYİ partide buruk sevinç yaşanmasına neden oldu.
 
CHP Esenler ilçe başkanı Ütebay, 24 Haziran seçimleri öncesinde konuğu olduğu ESEN TV ‘de“Esenler zor bir ilçe ben göreve geldiğim gün ezberleri bozacağım ve AKP’nin kalesi algısını yıkacağız”. Ütebay, “tüm devlet imkanlarını kullanan, bütün engellemelere karşı, belediye imkanlarını kullanan AKP’ye rağmen bu meydanda sesimizi o kadar çok yükselttik ki, meydanın hakimi CHP oldu. AKP Esenlerin kalesi değil, biz o kaleyi yıktık. Bu seçimde de ezberleri bozan bir sonuç alacağız” demişti.
 
Esenlerin en iddialısı, “Ezberleri bozan adam” attığı zaman mangalda kül bırakmayan, partililerine savaş ilan eden, demokrasiden zerre kadar nasiplenmeyen ve Esenler belediye başkanının “ZAVALLI” dediği CHP Esenler ilçe başkanı Bülent Ütebay, sandıklar açılınca ve sonuçlar ortaya çıktığı anda hüsranı yaşadı, partilileri şöke oldu, çileden çıktı. Ütebay ve yönetim kurulu seçimleri sandıkta “KEK” olarak görüyorlardı, Allah için söylemek lazımsa ilçe Başkanı Ütebay çalışmadan Esenler’de “Ezberleri bozan” olarak kendini tanıttı ve bu seçimlerde ezberleri de bozdu, partinin oy oranını da bozdu.
 
CHP’liler bu ezber bozucusunun gereğini yapmasını istiyorlar.”Alanda gelen sesi sandığa yansıtamayanların yerinin meydanda bir koltuk aramasının ve meydan hâkimiyetiyle meşgul olması hem bizim için hemde ülkemiz için daha hayırlı olacağı düşüncesindeyiz” diyerek Ütebay’a ve yönetimine mesaj gönderdiler.
 
İşte Ütebay’ın gurur duyduğu ve ezber bozduğu seçim sonuçları



  • Cuma 38.4 ° / 25 ° Güneşli
  • Cumartesi 38.1 ° / 21.5 ° Güneşli
  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli