CHP'nin İnfazcıları ve Nemacıları Esenler'de Buluştu.

CHP

Bir dönemin kraldan çok kralcısı olan ve her türlü ayak oyunları ile gündemde yer alan, CHP eski il başkanı Cemal Canpolat, hukuksuzlukları ile tanınan hukukçu yöneticisi Muhterem Aktaş, ilçe bağlant?

CHP’nin İnfazcıları ve Nemacıları Esenler’de Buluştu.
Bir dönemin kraldan çok kralcısı olan ve her türlü ayak oyunları ile gündemde yer alan, CHP eski il başkanı Cemal Canpolat, hukuksuzlukları ile tanınan hukukçu yöneticisi Muhterem Aktaş, ilçe bağlantısını sağladığı iftiracısı ile Esenler’de buluştular…
 
Ahmet Arif’in şiiriyle karşılanan Canpolat, Esenlerin ilçe başkanı tarafından, mikrofona bir kelam etmesi için çağrıldı. Canpolat ise, bir kelam-Mirkelam söylemeye gayret etti, Av. Aktaş, ise şakşakçılık yaptı.
 
İlçe Başkanının “Küfür Çağrıştıran” El Hareketi Unutulmaz
Canpolat ve ekibi, İl başkanlığı döneminde bazı ilçe başkanlarının bir dediğini iki yapmadı, gereğini ise adaletsizce yaptı. Örgütü öyle bir yönettiler ki parti içi kavgalar “Kan davasına” kadar gitti. Yandaş dedikleri korundu, parti adeta Cemaatleşti, tarikatlaştı, yandaşları ise kast’laştılar. Öyle ki il kongresinde Esenler ilçe başkanı, tüm örgütün önünde yaptığı “küfür çağrıştıran” el hareketi Canpolat’cıların hoşuna gittiği için disiplin konusu bile olmadı. Ayni Canpolat ve ekibi ise ilçe başkanlarının iftiralarını gerçekmiş gibi kabullenerek, siyasi gelecekleri uğruna yargısız infaz yaptılar. İnfaz mangası kurarak kelle kopardılar, muhalif kim varsa düşman ilan ettiler. 
 
Siz ve saz ekibiniz yol bulma peşindeyken onlar halkın çıkarları için bedel ödediler.
Dün ise, “Abi,Yoldaş Başkan. Bütün sıfatların yanında hatırnaz Sayın Cemal başkanım” diye anons yapılarak kürsüye gelip bir kelam etmesi istendi. Canpolat’a sormak lazım, “şu savunduklarının sana nasıl yalan beyanda bulunduklarını anladın mı? Bak 544 parseli kellesini koparmaya çalıştığın meclis üyen M.Usta davayı Danıştay’a taşıdı ve yürütmeyi durdurma kararı aldırdı. Bak o disipline verdiğiniz, iftiralarla karaladığınız, çirkin sözler söylediğiniz gazeteciler, bu partinin üretkenleriydi, onlar yoksa bir kişi eksiksin. Siz ve saz ekibiniz yol bulma peşindeyken onlar halkın çıkarları için bedel ödediler. Sizde azıcık insanlık varsa bir vicdan muhasebesi yapmanız gerekmiyor mu? Şimdi siz bu arkadaşlara partiye zarar veriyorsunuz derken, düşünün siz bu partililere zarar verdiğiniz gibi vicdansızlık yapmadınız mı?


  • Cuma 38.4 ° / 25 ° Güneşli
  • Cumartesi 38.1 ° / 21.5 ° Güneşli
  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli