CHP'nin Esenler Aday Adayı Memet Gülden

CHP

Cumhuriyet Halk Partisinin bir türlü arayıp bulamadığı belediye başkan adayı belli oldu. Engeliler komisyon Başkanı Memet Gülden partimin Esenler Belediye Başkan Adayıyım dedi.

CHP’nin Esenler Aday Adayı Memet Gülden
Cumhuriyet Halk Partisi’nin bir türlü arayıp bulamadığı belediye başkan adayı belli oldu. Engeliler komisyon Başkanı Memet Gülden  partimin Esenler Belediye Başkan Adayıyım dedi.
 
Gülden,
kendime ve örgütüne güveniyorum, emeğin, ezilenlerin ve Esenler halkının adayıyım ve ön seçim yapılmasını istiyorum diyerek neden aday olduğunu açıkladı.

Gülden; “ Belediye Başkan Aday Adayı olduğumu ilan ediyorum. Yerel Seçimler öncesi partimizde ön seçim yapılmasından yanayım. Ön seçim olmaz ise Genel Merkezimizin kararına saygı göstereceğim. Ben birilerinin değil emeğin, halkın, adaletin, özgürlüklerin yanı tüm halk kesimlerinin adayıyım.
İnanarak, güvenerek ve kesin kararlılıkla CHP’nin Esenler Belediye Başkanı aday adayıyım. Ben kazanmak için aday adaylığımı açıkladım. Elbette başka adaylarda olacak, diğer aday adayı olacak arkadaşlarıma başarılar diliyorum…
 
Emeğin yüceliği önceliğimdir, halkın geleceği ve yarınları için, karanlıkları aydınlığa çıkarmak, yani aydınlık yarınlar için aday adaylığımı açıkladım. Biz ekip arkadaşlarımızla hazırız, örgütümüz hazır, ekip arkadaşlarım hazır. Projeliyim, nitelikli kadrolarla ve yoldaşlık hukuku anlayışı ile bu yola çıktık. Kararım kesin”dedi…