CHP'nin Çıtır Çıtır Felsefesi' AKP'nin Bir Kerden Birşey Olmazı'

CHP

CHP’nin “Çıtır Çıtır Felsefesi” AKP’nin “Bir Kerden Birşey Olmazı” arasında bize göre fark yok…"Çıtır Çıtır Felsefe" isimli kitapta ise bir çocuğun c

“CEMAAT VE TARİKAT YURTLARINDA TACİZ EDİLEN ÇOCUKLARA BAK”
İBB’de kitapçısında satılan “Çıtır Çıtır Felsefe Serisi” taraflarca tartışıldı. İBB Meclisi’nde AKP’lilerin eleştirisine CHP’liler savunmasına neden oldu. AKP'li İBB Meclis üyesi Şeyma Aktaş, kitapların çocukların okumaması gereken bir içeriğe sahip olduğunu savunarak, “Pis ellerinizi evlatlarımızdan çekin” dedi. CHP Grubu Sözcüsü Tarık Balyalı ise “Kendisi pis eller arıyorsa cemaat ve tarikat yurtlarında taciz edilen çocuklara bakacak. Tarikatların ve cemaatlerin yurtlarında o pis ellerin ne yaptığını çok iyi görüyoruz yıllardır” diye “Çıtır Çıtır Felsefe Serisini” savunması herkesi şaşırttı…

AKP’Lİ AİLE BAKANINIZI UNUTTUNUZ MU?
“Çıtır Çıtır Felsefe Serisi” hem içerik olarak, hem ahlakı değerler olarak doğru bulunmadığını söyleyen AKP’liler, “İBB'ye ait İstanbul Kitapçısı'nda yine bir skandala imza atıldı” diyorlar. AKP’liler böyle bir yayının yanlışını yakaladılar ve haklı olarak eleştirdiler ancak…  “Bir Kerden Birşey Olmaz” denildiğinde bugün haklı olan AKP’lilerin keşke, o gün bir kirliliğin içinde gömüldüklerini anlayabilselerdi. “Çıtır Çıtır Felsefe Serisine” yaptıkları çıkışı partilisi olan “Bir Kerden Birşey Olmaz” diyen vekillerine bir kelime söyleseydiler ve aynı hassasiyetle eleştirebilseydiler “Haklısınız” derdik.

“OLMADI BALYALI- HİÇ YAKIŞMADI”
  • CHP’lilerin partilerinde tacizcileri savundukları gibi böyle bir cinsel içerikli ve ahlak bozucu kitabın savunucu olmalarına biz şaşırmadık. Bizi şaşırtan CHP Grubu Sözcüsü Tarık Balyalı oldu. Balyalı kendi partisinde yapılan tacizleri, kirlilikleri kapatmak için cemaat ve tarikat yurtlarında yaşanan taciz olaylarını örnek göstermesi ne kadar doğru olduğunu kamuoyunun taktirine bırakılacak bir gelişmedir. Çünkü bir kirliliği veya yanlışı başkaları yaptı diyerek, bende yapmışsam normaldir savunması ahlaki olmadığı gibi vicdanide değildir.
CHP’den beklenen tek kelimeyle “biz her türlü yanlışa ve ahlaksızlığa karşıyız” demeleriydi.  Demeliydi “  Bir kereden birşey olmaz deyip 45 erkek çocuğa tecavüz eden Ensar vakfının avukatlığını yapan AKP’li aile bakanını unuttunuz mu?”
  • Rezalet bununla da kalmadı. "Çıtır Çıtır Felsefe" isimli kitapta ise bir çocuğun cinsel tacize uğraması konu ediliyordu. Kitapta bir erkek çocuğunun arabada yanına oturan erkek tarafından nasıl taciz edildiği detaylarıyla anlatılıyordu.

İBB BAŞKANININ EŞİ DE ÖNERMİŞTİ
Rezil hikayelerin yer aldığı 'Çıtır Çıtır Felsefe' kitabının, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun eşi Dilek İmamoğlu tarafından 2020 yılında öneri olarak sunulduğu ortaya çıktı.

BUNUN SAVUNULACAK BİR YÖNÜ OLAMAZ!

 

  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı