CHP'nin Abisi, Efsane Çınarı Halil Özden son yolculuğuna uğurlandı

CHP

CHP’nin Esenler ve Bayrampaşa’da yıllarca ilçe başkanlığını yapan, örgütün kahrını çeken, maddi ve manevi yükünü omuzlarında taşıyan, Efsane çınar, iş adamı Halil Özden, Ba

Halil Özden, uzun zamandır tedavi gördüğü hastalığa yenik düştü dün hayatını kaybetti.
Özden’i, son yolculuğuna uğurlanmak üzere Bağcılar cemevinde cenaze töreni düzenlendi.
Özden’nin cenaze törenine, Bölge milletvekillerinden TBMM’de yapılan toplantı nedeniyle katılan olmadı…  CHP İstanbul İl başkanı Canan Kaftancıoğlu, program yoğunluğunu bir kenara bırakarak cenazeye katıldı ve aileye sarılarak tesellide bulundu.

CHP Bayrampaşa örgütü baba dedikleri eski ilçe başkanlarını son yolculuğunda yalnız bırakmadı, 2. Bölge Milletvekili aday adaylarından Mersin Balkan ve Bayrampaşa belediye meclis üyeleri, ilçe yöneticileri katılarak Özden ailesine başsağlığı dileklerinde bulundular.

CHP Esenler eski ilçe başkanlarından, Şuayip Vardar, Cemal Kaya, Esenler belediye meclis üyesi Cafer Turna, Esenler birleşik esnaf ve sanatkarlar odası Başkanı Şükrü Şahin ve çok sayıda partili cenaze törenine katılarak yaslı aileye omuz verdiler, taziyede bulundular.

Cenaze törenin ardından Özden, son yolculuğu uğurlanmak üzere Habibler Yayla Mezarlıkta sevenlerinin gözyaşları arasında toprağa verildi.



  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı