CHP'liler Topbaş'a Tepkili

CHP

Başkan Kadir Topbaş, Üsküdar’a Cumhuriyetimizin kurucu Lideri, Kurtarıcısı ve Ulu Önderimiz Atatürk’ün kıymetli annesi Zübeyde Hanım’ın Büstünü çok görüyor. CHP Ü

CHP’liler Topbaş’a Tepkili

Başkan Kadir Topbaş, Üsküdar’a Cumhuriyetimizin kurucu Lideri, Kurtarıcısı ve Ulu Önderimiz Atatürk’ün kıymetli annesi Zübeyde Hanım’ın Büstünü çok görüyor. CHP Üsküdar ve İBB Meclis Üyesi Nezih Küçükerden ve Fatih ve İBB Meclis Üyesi Ayşegül Okumuş Görgü, İBB Meclisine verdikleri önergede Doğancılar Parkına Zübeyde Hanımın Büstünüm konulmasını talep ettiler.
 
CHP’li Küçükerden ve Görgü tarafından hazırlanan önerge ile Üsküdar Halkının isteği bir kez daha İBB Meclis gündemine taşında.   Fatih ve İBB Meclis Üyesi Ayşegül Okumuş Görgü tarafından okunan önerge de : “ Park Bahçeler ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı’nın Anadolu Yakası Park Bahçeler Müdürlüğü bünyesinde bulunan yaklaşık 7 bin 580 m2 yüzölçümlü Üsküdar Doğancılar parkında, Ülkemizin Kurucu ve Kurtarıcısı Mustafa Kemal ATATÜRK ‘ün saygıdeğer annesi Zübeyde Hanım’ın annelerimize ve tüm Cumhuriyet Kadınlarına ithafen bir büstünün konulmasını ve hatırasının yaşatılması için çalışma yapılmasını istemiştik. Yalnız aradan geçen 3 aylık bir süre içinde önergemize olumlu yada olumsuz bir cevap alamadık.
Her sorunun bir cevabının olacağını biliyoruz. Ancak olur veya olmaz cevabının bile verilmemesi bizleri derinden yaralamaktadır. Konuyu 15 Şubat 2017 tarihinde vermiştik ama halen cevap yok. Bu önergenin gereğinin yapılmasını Üsküdar Halkı ve biz Meclis Üyeleri olarak beklemekteyiz. Konuyu Başkan Kadir Topbaş’a bir kez daha hatırlamak istedik.” denildi.
 
 Önerge oy birliği ile Başkan Kadir Topbaş’ın önüne bir kez daha gitti. Şimdi Topbaş’tan gelecek cevap beklenecek.

  Haber İstanbul Manşet


  • Salı 35.2 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Çarşamba 36.7 ° / 22.6 ° Güneşli
  • Perşembe 39 ° / 24.2 ° Güneşli