CHP'liler Sokak Projesi İçin Teşekkür Bekliyor

CHP

Esenler Davutpaşa Mahallesi esnafıyla kahvaltı programında buluşan Esenler Belediye Başkanı Göksu, Menderes Mahallesi’nde Çocuk Sokağı projesini hayata geçireceklerini açıklamıştı.



CHP’liler Sokak Projesi İçin Teşekkür Bekliyor

 
Esenler Davutpaşa Mahallesi esnafıyla kahvaltı programında buluşan Esenler Belediye Başkanı Göksu, Menderes Mahallesi’nde Çocuk Sokağı projesini hayata geçireceklerini açıklamıştı.

Daha sonraki günlerde, bir halk oylaması yaparak projeyi Menderes Mahallesi halkının onayı ile hayata geçirdiğini ulusal ve yerel medya yolu ile duyurmuştu. 

Başkan Göksu zaman zaman yaptığı konuşmalarda, “Kim bize proje sunarsa ve bu sunulan projeyi hayata geçirirsek çok net ve açık söylüyorum siyasi parti gözetmeden o projeyi hayata geçirmeyi kendimize birinci görev bileceğimizi ve projenin sahibine teşekkür edeceğimizi belirtmek isterim” diyordu.

Proje CHP’li Rıza Akpolat ve Av. Subutay Özgür'ün
Bizde yaptığımız araştırmalar sonucunda bu projenin gerçek sahiplerine ulaştık. (Sokak Çocuklarının değil çocuk sokaklarının olduğu bir Türkiye hedefiyle, Çocuk sokakları projesi) Noter’den 13 Nisan 2013 de Rıza Akpolat ve Av. Subutay Özgür adına projenin onaylanmış olduğunu gördük. Projenin gerçek sahiplerine ulaştık, Gazetemize yaptıkları açıklamalarda kendilerinin gayet mütevazı olduklarının yanında mutlu olduklarını da gördük.


Hakkın Ve Emeğin Karşılığı Da Teşekkür Olmalıydı
Av. Subutay Özgür”CHP Bahçelievler İlçe Başkanım Av. Rıza Akpolat’’la birlikte 2013 yılında bu ve buna benzer projeler hazırladık. Sosyal medyada Esenler belediyesinin Noter tasdikli bu projemizi hayata geçirdiklerini görünce hem heyecanlandık hem de sevindik. Bu proje ile bir çocuk mutlu olacaksa o çocuk bizim çocuğumuzdur. Onun için bu projeyi uygulayan Başkana teşekkür etmemiz gerekiyor, ancak bir hak vardır, emek vardır hakkın ve emeğin karşılığı da teşekkür olmalıydı. O sokaklarda bu projenin mimarları olarak isimlerimiz anılırsa bizler için fazlası ile yeterlidir.

Gördüğünüz gibi projemiz tescillidir. Emeğimiz var ancak birileri hazıra konuyor. Umarım ki projemizin kıyısında kenarında kırpılarak hiç edilmesin, çünkü bu proje bir eğitim ve öğretim projesidir, sosyal dayanışma projesidir. Aynı zamanda geleceğimiz olan çocuklarımızın gelişmesi, sosyalleşmesi ve topluma iyi gençler yetiştirme projesidir. Bakınız çeşmeye ağzınızı dayayarak su içmek ne kadar önemlidir. Bu proje ile çocuklarımız sadakati, sevgiyi öğrenecekler, mikroplarla buluşarak bağışıklık kazanacaklar.

Bu projeyi ileriye taşıyarak ve üstüne kayarak daha da geliştirilmelidir.İnsanlar evlerinden çıkmalı ve sosyalleşmeli, inanın ki çocuk ve annelerin sosyalleşeceği alanlar bu sokak projeleri ile olacaktır”dedi.



Uygulayanlardan Bir Teşekkür Bekliyoruz
CHP Bahçelievler ilçe başkanı  Rıza Akpolat” Biz bir yere tohum attık onun yeşerip büyümesi bizi mutlu eder. Bu proje ile insanlar kendilerini daha güvende hissederek sosyallecekler. Aynı zamanda ilçeler arası göçlerde duracak. Çocuklar, anneler AVM’ ler ve internet kefelerden vaz geçerek Mahalle halkı ile kaynaşarak ilişkilerini geliştirecekler. Bu projeyi hazırlayan ve tasarlayan bizleriz uygulayanlardan ise bir teşekkür bekliyoruz. Bakınız biz aydın sıfatı ile toplumun her kesimine saygı göstermeli ve hizmet etmeliyiz. Özellikle CHP’liler bu süreçte çok çalışarak çok projeler üretmeliyiz. Yaşadığımız bu toprağın insanlarına hizmet etmeyi bir görev kabullenmeliyiz” dedi.


 
 
 
 



  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı