CHP'liler Ruhsatsız Kaçak Yapıları Mahkemeye Taşıdı

CHP

CHP’ninEsenler’deki kurşun askerleri olarak adlandırılan Belediye meclis üyeleri Esenlerde ruhsatsız ve kaçak yapılan inşaatların üstüne giderek Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda

CHP’liler Ruhsatsız Kaçak Yapıları Mahkemeye Taşıdı

CHP’nin Esenler’deki kurşun askerleri olarak adlandırılan Belediye meclis üyeleri Esenlerde ruhsatsız ve kaçak yapılan inşaatların üstüne giderek Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulundular.

Son Günlerde Esenler kamuoyunu meşgul eden ruhsatsız ve kaçak yapılar CHP’li meclis üyeleri tarafından meclise verilen soru önergesi ile gündeme taşınmıştı. CHP’li Belediye meclis üyelerinin verdikleri soru önergesine rağmen inşaatların yapımına devam edilmesi üzerine CHP’li meclis üyeleri Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulundular. Belediye meclisine verdikleri soru önergesine Esenler belediyesi 28.11.2014 tarihinde söz konusu 12 pafta 13 parsel sayılı yere yapı tadil tutanağı düzenlendiğini yasal işlem yapıldığını ifade etmişti. Önerge cevap yazısına rağmen inşaatların yapımı durmadığı için konuyu adliyeye taşıdılar.
Meclis üyeleri görevliler hakkında suç duyurusunda bulundular.
 
Belediye başkanlığının önergeye cevap yazısı.





  • Pazar 30.5 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 31 ° / 20.2 ° Güneşli
  • Salı 31.6 ° / 21.3 ° Güneşli