CHPliler Öğretmenlerin Gününü Kutladı

CHPliler Öğretmenlerin Gününü Kutladı

CHP Esenler İlçe Başkanı Halil Özden, Öğretmenler Günü'nde eğitim camiasını unutmadı




CHPliler Öğretmenlerin Gününü Kutladı

 
CHP Esenler ilçe Başkanı Halil Özden Öğretmenler Günü'nde eğitim camiasını unutmadı.
 
CHP Esenler ilçe Başkanı Halil Özden ve Yönetim Kurulu Üyeleri yanlarına çiçekleri alarak Esenler'deki okulları ziyaret ettiler. Öğretmenlerin Öğretmenler Günü'nü kutladılar. Okullarda öğretmen odalarına ğretmenler gününüz kutlu olsun' yazılı çiçek buketlerini bıraktılar.
 
Esenler ilçe Milli Eğitim Müdürü Bayram Ercan’ı ise makamında ziyaret ettiler. Bu ziyarette Özden, “Öğretmenlerimizin eğitim öğretim yılınızı en içten dileklerimle kutluyorum. Sizler çok şeylere layıksınız ilçemizde bulunan 45 okulumuza bazı aranjmanlar yaparak öğretmenlerimizin ve sizlerin bu güzel gününü kutladık. Daha önceden sayın İlçe Kaymakamımıza ve siz değerli İlçe Milli Eğitim Müdürümüze böyle bir çalışma hakkında bilgi vermiştik, bizleri kabul ettiğiniz için sizlere teşekkür ediyoruz." diyerek sözlerine devam eden Özden:
 


Kerbela daki o katliamı lanetliyoruz
“Bildiğiniz gibi bir yandan Öğretmenler Gününü kutlarken diğer taraftan Muharrem ayının acısını yüreğimizde yaşıyoruz. Kerbela daki o katliamı lanetliyoruz, dinimize yapılan o büyük kötülüğü kınıyor yasını yaşıyoruz. Orada verdiğimiz şehitlerin acısını yaşarken bu güzel dinimizi tüm İslam âlemin dede, yurdumuzda da kardeşlik ve barış içinde yaşanmasını temenni ediyorum” dedi.

 

Öğretmenler aydınlık yarınların geleceğinin mimarları

İlçe Milli Eğitim Müdürü Bayram Ercan, “CHP Esenler ilçe Başkanı eğitim camiasının bu anlamlı gününü kutlaması bizleri onura etmiştir.Güzel sözlerinden dolayı camiam adına kendisine teşekkür ediyorum. Öğretmenler aydınlık yarınların geleceğinin mimarları dır.Bende bu vesile ile tüm Öğretmenlerimizin Öğretmenler gününü kutluyorum” dedi.



  • Pazar 30.5 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 31 ° / 20.2 ° Güneşli
  • Salı 31.6 ° / 21.3 ° Güneşli