CHP'liler Mahalleliyi Dinledi

CHP

CHP Esenler Belediye Meclis Üyeleri, Esenler Havaalanı Mahallesi'ndeki kentsel dönüşüm mağdurları ile bir araya geldiler.

CHP’liler Mahalleliyi Dinledi
 
CHP Esenler Belediye Meclis Üyeleri, Esenler Havaalanı Mahallesi'ndeki kentsel dönüşüm mağdurları ile bir araya geldiler. Bundan sonra tekrar aynı mağduriyetlerin, sorunların yaşanmaması için hak sahipleri ile karşılıklı bilgi alış verişinde bulundular.
 
Havaalanı'ndaki bilgilendirme toplantısına CHP’li Meclis Üyelerinden İnş. Müh. Yüksel Kılıç, Kemal Şahin ve Belediye Başkan Adayı Mimar Aksal Örüklü katıldı. Yapılan karşılıklı görüşmelerde hak sahipleri yapılan sözleşmelerin dışına çıkıldığını, dairelerinin oturulamaz denilecek kadar küçültülerek kendilerinin mağdur edildiğini, müteahhit firmanın ise korunduğunu söylediler.
 
CHP’nin yerel seçimlerde Belediye Başkan Adayı olan Mimar Aksal Örüklü ve Belediye Meclis Üyeleri vatandaşların sorununu dinleyerek karşılıklı bilgi alış verişinde bulundular.

 
Örüklü, ”Ben sizleri dinledim. Görünen odur ki, 6306 sayılı Yerel Yönetimler Yasası sizlerin haklarını gerekli şekilde korumamaktadır. Ben buraya siyasi bir kimlikle gelmedim. Bundan sonra sorunlarınızın çözüm noktasında ne gerekiyorsa yapmaya hazırım. Bu konunun mağdurları sizlersiniz. Karlıları ise Esenler Belediyesi, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve müteahhit firmadır. Seçimler süresince sizlere burada yapılacak dönüşüm hakkında detaylı bilgiler verdim. Ancak beni anlamadınız veya biz size kendimizi iyi ifade edemedik. Bundan sonra birlik ve beraberlik içerisinde mücadele etmeliyiz. CHP’li Meclis Üyesi arkadaşlarım, partim ve benim de içinde olduğum bir komisyonla birlikte sizlerin yanında olacağız. Elimizden ne geliyorsa bunu bir siyasi amaçla değil, insani amaçla yapacağımıza emin olabilirsiniz” dedi.



  • Pazar 30.5 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 31 ° / 20.2 ° Güneşli
  • Salı 31.6 ° / 21.3 ° Güneşli