CHP'liler Kahvaltıda Buluştu

CHP

Esenler CHP İlçe örgütü Başkan yönetim kurulu üyeleri ve kalabalık partili ile sabah kahvaltısında bir araya geldi. Kahvaltıya İstanbul 2.Bölge Milletvekili Selina Doğan ve İl Başkan Yardımcısı Mehmet Arsl


CHP'liler Kahvaltıda Buluştu

Esenler CHP İlçe örgütü Başkan yönetim kurulu üyeleri ve kalabalık partili ile sabah kahvaltısında bir araya geldi. Kahvaltıya İstanbul 2.Bölge Milletvekili Selina Doğan ve İl Başkan Yardımcısı Mehmet Arslan’ın yanı sıra çok sayıda Partililer katılım sağladı.

CHP'li Bülent Ütebay "bundan daha zor durumlarda kurtuluş mücadelesi veren bir neslin temsilcileriyiz" CHP Esenler İlçe Örgütünün düzenlediği kahvaltıda bir konuşma yapan İlçe Başkanı Bülent Ütebay " bundan daha zor durumlarda kurtuluş mücadelesi vermiş neslin temsilcileriyiz" Ülkenin bu kötü şartlarda olmasının bize ve partimize daha büyük sorumluluklar yüklemektedir. Ülkeyi ve Halkımızı bu kötü şartlarda kurtaracak tek Parti CHP’dir bu sorumluluk duygusu ile harekât ediyoruz dedi.
 CHP il Başkan yardımcısı Mehmet Arslan yaptığı kısa konuşmada Ülkemizin "güneydoğusunda yanan ateşi söndürecek tek parti CHP'dir" CHP Esenler İlçe Örgütünün düzenlediği kahvaltılı toplantıda Arslan şöyle devam etti. " Güneydoğu'da yanan ateşi söndürecek tek parti CHP'dir ve CHP'nin de bu görevden kaçma şansı yoktur. Bu sorun demokrasi ve insan haklarının sonuna kadar uygulandığı ve bütün yurttaşlarımızın tüm sorunlarının çözüm adresi elbette CHP dir”dedi.



 CHP Esenler İlçe Başkanlığının Düzenlediği kahvaltıya  CHP Pm Üyesi Tuğba Ütebay, CHP İstanbul Milletvekili Selina Doğan Ve CHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı Mehmet Aslan’ın da Katıldıkları Kahvaltılı Toplantı Ezgi Düğün Salonunda Yapıldı… CHP Esenler İlçe Örgütünün 06 Mart 2016 Pazar günü düzenlediği kahvaltılı toplantıya partililer ve vatandaşların katılımları ile Esenler Ezgi Düğün Salonunda yapıldı. CHP PM Üyesi Tuğba Ütebay,CHP İstanbul Milletvekili Selina Doğan ve CHP 2.Seçim Bölge Örgütten ve KOBİ-OSB’den Sorumlu CHP İstanbul CHP İl Başkan yardımcısı Mehmet Arslan,CHP esenler İlçe Başkanı Bülent Ütebay,CHP Milletvekili adayı ve CHP İstanbul eski İl Başkan Yardımcısı Yüksel Mansur Kılınç, CHP İstanbul 2.Seçim Bölgesi Milletvekili aday adayı Ayşe Hale Atalay katıldılar.



CHP Esenler İlçe Başkanı Bülent Ütebay’ın konuşmasında sonra CHP İstanbul Milletvekili Selina Doğan, CHP İstanbul İl Başkan Yardımcıları Mehmet Arslan, CHP Esenler İlçe Kadın Kolları Başkanı Sema Altun, CHP Esenler Gençlik Kolları Başkanı Ersel Aydoğdu, CHP İstanbul 2.Seçim Bölgesi Milletvekili aday adayı Ayşe Hale Atalay söz alarak kısa birer konuşma yaptılar.



Yapılan konuşmaların ardında Esenler Cumhuriyet Meydanında Sinop Dernekler Federasyonu tarafında organize edilen Kızılay kan bağışı çadırlarını ziyaret ederek kan bağışında bulundular.




  • Pazar 30.5 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 31 ° / 20.2 ° Güneşli
  • Salı 31.6 ° / 21.3 ° Güneşli