CHP'liler Esenler Belediye Meclisi'ni Terk Etti

CHP

CHP Meclis üyeleri gündemi olmayan meclise bir saat beş dakika geç gelen AKP’li meclis üyelerini protesto ederek meclis oturumunu terk ettiler.


CHP’liler Esenler Belediye Meclisi'ni Terk Etti

CHP Meclis üyeleri gündemi olmayan meclise bir saat beş dakika geç gelen AKP’li meclis üyelerini protesto ederek Meclis oturumunu terk ettiler.

CHP’li meclis üyelerinin böyle bir protesto da bulunmaları, Bundan önceki meclis oturumlarına AKP’li meclis üyelerinin zaman zaman geç katıldıkları ve süreyi uzatarak böylece devam etmelerinden olmuştur. CHP’li meclis üyelerinin Meclis Başkanı Murat Gülkıran’a şikayette bulunmalarına rağmen bu şekilde davranmaktan vazgeçmeyen AKP’li meclis üyelerine böyle bir tepki koymaları gündemi olmayan Belediye meclisine gündem oluşturdu.

CHP Meclis üyeleri oturumu terk etme kararı almaları ve tamda meclis salonunu terk edecekleri sırada salona giren AKP Meclis üyelerini gören CHP Meclis üyeleri yerlerine oturdular.  Meclis Başkanı Murat Gülkıran, alel acele meclis oturumunu açtı. Bunun üzerine CHP Meclis gurubu adına söz alan Yüksel Kılıç, “Bu yaptığınız tutum ve davranışınız doğru değildir. Bu yapılan hareketi meclisimize saygısızlık olarak kabul ediyoruz. Bu durumun halkın iradesine saygısızlık olarak görüyoruz ve bu oturumu terk ediyoruz” dedi.

CHP Meclis üyeleri salonu terk ederken Meclis Başkanı ısrarla “Lütfen arkadaşlar kalınız biz sizden özür diliyoruz, haklısınız” demesine rağmen CHP’li Meclis üyeleri bu tutum ve davranışın kabul edilebilir bir tarafın olmadığını söyleyerek oturumu terk ettiler.



  • Pazar 30.5 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 31 ° / 20.2 ° Güneşli
  • Salı 31.6 ° / 21.3 ° Güneşli