CHP'li vekiller oyları getiriyor

CHP

Milletvekillerinin, yurt dışındaki oyların getirildiği uçaklarda olduğu öğrenildi. ABD'deki oyları ise Özcan getiriyor.

CHP'li vekiller oyları getiriyor

Milletvekillerinin, yurt dışındaki oyların getirildiği uçaklarda olduğu öğrenildi. ABD'deki oyları ise Özcan getiriyor.
 

Yurt dışında kullanılan Cumhurbaşkanlığı seçimleri oylarına CHP milletvekillerinin refaket ettiği belirtildi. CHP Belçika Temsilcisi Zuhal Kayhan, "Her uçakta bir milletvekilimiz var. Konsolosluk yetkilileri ile birlikte seyahat ettiler. Oylar konsolosluk yetkililerine emanet edildi'' dedi. Gerçek Gündem'e konuşan Zuhal Kayhan, "Oylarımızı otobüslerle Almanya'nın Köln şehrine götürdük ve teslim ettik. Vekillerimiz de oyların getirildiği uçaklara bindi. Bizim bölgenin oyları Bolu Milletvekilimiz Tanju Özcan'a teslim edildi'' ifadesini kullandı. Kayhan, "Başka bölgelerde, CHP'li başka milletvekileri de var'' dedi.

CHP ABD Temsilcisi Yurter Özcan ise Amerika'dan Türkiye'ye getirilecek olan oy torbalarının yer alacağı uçakla Türkiye'ye döneceğini söyledi. www.gercekgundem.com 'un sorularını yanıtlayan Yurter Özcan, "ABD'de değişik bölgelerden getirilen oyların taşınacağı uçakta ben olacağım. Partimiz adına oylara sahip çıkıyoruz'' dedi.

Bazı medya organlarında yer alan "CHP oyların taşınacağı uçaklarda yer almıyor'' bilgisinin gerçeği yansıtmadığın belirten Özcan, "Uçağa binecek olan kişi benim. Avrupa'da da yetkili arkadaşlarımız uçaklara biniyor. Bu haberler nereden çıkıyor, anlamış değiliz'' dedi.

CHP


  • Pazar 30.5 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 31 ° / 20.2 ° Güneşli
  • Salı 31.6 ° / 21.3 ° Güneşli