CHP'li vekiller Esenlerde

CHP

CHP İstanbul 2. bölge Milletvekillerinden Aydın Ayaydın, Ercan Cengiz, CHP Esenler ilce başkanı Halil Özden ve yönetim kurul üyeleri engelliler günü ve anneler günü münasebetiyle Esenler ilçesinde b




CHP’li vekiller Esenlerde
 
CHP İstanbul 2. bölge Milletvekillerinden Aydın Ayaydın, Ercan Cengiz, CHP Esenler ilce başkanı Halil Özden ve yönetim kurul üyeleri engelliler günü ve anneler günü münasebetiyle Esenler ilçesinde bir dizi ziyaretlerde bulundular.
 
CHP’liler engelliler ve Anneler gününü kutladılar
Cumhuriyet halk partisi vekilleri ilce başkanı Halil Özdenle birlikte, önce Turgutreis Mahallesinde esnafları ve hemşeri derneklerini ziyaret ettiler, bu ziyaret esnasında Van Bahçesaray Derneğine uğradılar. Daha önce CHP’li Başkanının ziyaret ettiği dernek yöneticilerin birçok sıkıntılarının olduğunu anlatmıştılar ve bu sorunlarını TBMM ye taşınmasını istemiştiler.

CHP Milletvekillerini karşılarında gören Van’lılar Van depreminde Türkiye’nin dört bir yanında bizlere yardım yapıldığını gazetelerde okuduk maalesef bu yardımlar sağlıklı bir şekilde dağıtılmadı, bizlere ve ailelerimize depremde mağdur olmamıza rağmen her hangi bir yardım ulaşmadı. Van merkezde yardımların büyük bir çoğunluğu dağıtıldı bura dada yardımlar sağlıklı bir şekilde yerine ulaşamadı. AKP’liler kendi yandaşlarına bu yardımları teslim ettiler, kendi siyasi görüşünde olmayanlara yardım yapmadıkları gibi insan muamelside yapılmadı.
 
Van Bahçe saray’lılar iktidarı CHP’ye şikâyet ettiler
“Yine Köye dönüş çerçevesinde hayvancılığı desteklemek maksadıyla hane başına ödenecek denilen paraların çok az miktarını bize verdiler. Verilen bu paralarla hiçbir şey alamazsınız biliyoruz ki bize ödenecek paralar buradaki bazı nüfuslu insanların cebine aktarıldı. Devlet yetkililerinin ve siz Milletvekillerinin yapılan bu haksızlığın düzeltilmesini istiyoruz ”ifadelerinde bulunarak serzenişlerinde bulundular.
 

Daha sonra CHP heyeti Esenler Cumhuriyet Meydanında Esenler Kaymakamı Nazım Madenoğlu’nun organize ettiği engelliler haftası şenliklerine katıldılar. Meydanda organize edilen engelli sanatçıların vermiş olduğu konseri izleyen CHP’li vekiller Kaymakam Madenoğlu ile kısa bir görüşme yaparak Esenler hakkında bilgi alışverişinde bulundular. CHP Milletvekilleri İlçe Başkanı Halil Özden ile birlikte Meydanda kurulan stantları gezerek engellilerin bu anlamlı günlerini kutladılar. CHP Kadın kolları Başkanı Aysel Gülden ve CHP! li kadınların el emeği göz nuru hazırladıkları el işleri örme giyecekleri Milletvekilleri ile birlikte vatandaşlara dağıttılar ve vatandaşların hem engelli hemde Anneler gününü kutladılar.