CHP'li vekil Aygün, Dikmen Karakolu'nun terörist aranıyor' panosunda

CHP

Dikmen’de yaşayan bir vatandaşın Dikmen Karakolu’nda CHP Milletvekili Hüseyin Aygün’ün “teröristler aranıyor” yazılı panoya resminin konulduğu bilgisi verilmesi üzerine Akgün’ün




CHP’li vekil Aygün, Dikmen Karakolu’nun “terörist aranıyor” panosunda

Dikmen’de yaşayan bir vatandaşın Dikmen Karakolu’nda CHP Milletvekili Hüseyin Aygün’ün “teröristler aranıyor” yazılı panoya resminin konulduğu bilgisi verilmesi üzerine Akgün’ün Danışmanı Halil Karaçalı aranarak konuyla ilgili bilgi verildi.

İnsanları afişe etmek üzere böyle bir olayın yaşanmasının etik olmadığını ifade eden Halil Karaçalı karakola giderek emniyet amirinden fotoğrafın neden panoya asıldığının açıklamasının yapılması gerektiğini ve bu fotoğrafın etik değerlere aykırı olduğu için kaldırılması gerektiğini söyledi. Bunun üzerine polis amiri fotoğrafı kaldırarak kesinlikle yanlış anlaşılacak bir durum olmadığını söyledi.

Aygün:

Hüseyin Aygün tepkisini twitterdan dile getirerek, Muammer Güler’in yeni provokasyonlar peşinde olduğunu söyledi. Aygün yarın konuyla ilgili  suç duyurusunda bulunacağını da ekledi:

Bugün Dikmen Polis Karakolu’nun giriş kısmında bulunan panoya benim fotoğrafımın da bulunduğu provoke edici bir yazı asılmıştır.

Hrant’ın kanını elinde taşıyan İçişleri Bakanı Muammer Güler yeni provokasyonlar peşinde. Adamın mesleği bu; görevini iyi yapıyor; yarın suç duyurusunda bulunacağım.”

 

Sendika.Org



  • Pazar 30.5 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 31 ° / 20.2 ° Güneşli
  • Salı 31.6 ° / 21.3 ° Güneşli