CHP'li Yönetici Karnını Doyurdu Gitti

CHP

Kahvaltılı toplantıya katılan CHP İlçe yöneticisi, önce sofrasına konulan kahvaltıyı yeti, karnını doyurdu sonra kendi partilisinin konuşmasını dinleme nezaketinde bulunmadı. Kahvaltıya katılanların anlam veremedikleri

CHP’li Yönetici Karnını Doyurdu Gitti
Kahvaltılı toplantıya katılan CHP İlçe yöneticisi, önce sofrasına konulan kahvaltıyı yeti, karnını doyurdu sonra kendi partilisinin konuşmasını dinleme nezaketinde bulunmadı. Kahvaltıya katılanların anlam veremedikleri olay hoş karşılanmadı.

Eski ilçe başkan yardımcısı ve bir partili olarak işin aslı, Cafer Turna sol düşünceli ve sol değerlere önem veren biri. İlçe yönetimi sağ yelpazenin içinde, partiyi sağcılaştırma peşinde. Yani bugün yaşananlar sağ- sol çatışmasıydı. İlçe bir karar almış tüm meclis üyeleri sağcı olacak, sol düşüncede olan birisi, nasıl listemizi “deler” diyerek tepkileri üzerine çeken Cafer Turna’nın konuşmasına tahammül edemediler ve salonu terk ettiler…

CHP’de gelenekselleşen ahde vefasızlık hastalık olmuş, kangrene dönüşmüş bir kere. İlçe kongrelerinde el ele olanlar, yerel seçimlerde birbirinin kuyusunu kazıyor. Turna’nın da içinde olduğu ekip, İlçe kongresinde yalvarıp, dil döktükleri ile birlikte kazandıkları ilçe başkanlığı seçimleri kimseye yaramadı. Bu ekibin yoldaşlığı, dindaşlığı çıkar ilişkisi içinde olduğu için meclis üyelik sıralamasında bitti.

CHP Esenler il kongre üyesi ve belediye meclis 1. Sırasındaki sol görüşlü Cafer Turna’ya karşı birleşen sağ görüşlü CHP İlçe yöneticileri dün birlik içinde oldukları, bugün kendilerine biat etmeyen kim olursa olsun nerede olursa olsun her türlü saygısız tavır alıyorlar. Bugün Tuna Mahallesi Ana Fatma Cem evinde yaşananlar “partililere saygısızlık olduğu gibi parti sucudur” diyen partiler bu yaşanan olaya tepkilerini koydular.


  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı