CHP'li Ütebay Ve Havarileri Bu Küfürler Size

CHP

Tekstilkent eski başkanı, aynı zamanda AKP yalakası Nuri Karaduman yaptığı ahlaksız ve insanlık dışı paylaşımla CHP’lilere aşağılık yakıştırmayla küfrederek, küfürbazlığı meslek edinen bazı küfürbaz

Mehmet Öcalan döneminde Esenler Belediye Başkan özel kalem müdürlüğü ve Esenler Tekstil kent kooperatif başkanlığı yapmış Nuri Karaduman sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımla ailevi terbiyesini göstermiş oldu ve ne kadar aşağılık birisi olduğunu gösterdi.
CHP’ye yapılan her türlü hakaret ve saldırıya sessiz kalan Esenler CHP İlçe başkanı Bülent Ütebay ve yönetimi bu aşağılık insan müsveddesine cevap verebilecek mi? Daha önce CHP’ye ve CHP’lilere yapılan küfürleri yalayıp yutan bu zavallıların bu seferki tutumları nasıl olacağı merak konusu.
Nuri Karaduman denilen bu yaratığın daha öncede birçok kez CHP hakkında sosyal medya hesabında paylaşım yaptığı biliniyor ve kendisine gerekli cevap veremeyen CHP’liler yine sessiz mi kalacak?




Bizler gazeteciler olarak elbette söyleyecek ve yazacak çok sözümüz var ama söz söylemesi gerekenler bakalım ne diyecek…

 

  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı